Jump to content
kasmir

RST Pwned!!

Recommended Posts

Posted

@Nytro, in complectare, Totul pleaca de la mentalitatea formata in scoli de profesorii comunisti.

Pe vremea comunismului era o chestiune de supravietuire sa fentezi sistemul acum s-a perpetuat si s-a transformat intr-o chestiune de orgoliu ba mai mult a inceput sa se aplice aproape in orice context, un obicei prost aplicat la scala larga in societate care nu face altceva decat sa o degradeze.

Inteligenta poate schimba mentalitatea prin capacitatea de a vedea greselile si invata din ele, iar educatia poate suplinii/dezvolta pana la un nivel inteligenta.

Sau mai pe scurt, e vorba de 'mentalitatea tarfa bolnava cu care ne-am obisnuit de 20 de ani incoace' ridicata la rang de ideal si perpetuata ca atare.

Posted
Sunt tineri si "e la moda" sa vorbeasca urat.

Faza cu vorbitul urat mi se pare mult mai nesemnificativa decat cea cu vorbitul incorect. Poate nu esti de acord dar faptul ca unii oameni fac greseli de ortografie denota incultura/prostia.

Asta mi se pare mult mai important decat vorbitul urat.

Si atrag atentia pentru ca in trecut ai zis ca ii vei sanctiona pe cei care ii corecteaza pe altii.

Ontopic:

Fata de ce zicea daatdraqq.

Suntem in perioada in care acum oricine poate exploata o vulnerabilitate.

Vulnerabilitati sunt acolo, importante nu au fost multe niciodata. Conteaza doar sa le descoperi.

Si legat de showoff. A trecut iarasi perioada in care exploatezi site-uri importante doar ca sa ii lasi si pe altii sa afle de ele.

Si mai sunt si alte tehnici de exploatare pe langa cele puse din semnatura ta. RST-ul s-a schimbat pentru ca si-a pierdut din originalitate. Nu mai sunt oamenii interesati sa publice lucruri noi. Multi invata din tutorialele de aici, si raman la ideile de aici.

Membrii comunitatii trebuiesc motivati. Altfel nu vor veni niciodata cu idei noi. Chiar daca le gasesc.

Nu poti sa ceri pur si simplu unui om sa faca un lucru. Ca si conducator de comunitate libera nu ai cum sa impui. Trebuie sa motivezi.

Cel mai clar motiv pentru care comunitatea s-a schimbat, e ca au plecat 80% din oamenii de valoare de aici. Si unii stiu clar persoanele la care ma refer.

Eu stiu ca un test, gen testul cu broastele reduce 70% din vizitatori si o buna parte din membri. Dar pana la urma cautati calitatea. Chiar daca "futi la icre" utilizatorul si nu mai intra pe forum.

RST o sa ajunga o comunitate condusa de oameni care nu au interes fata de ea.. treptat toti membrii vor deveni asemenea.

Poate chiar nu mai e atata timp liber pentru forumuri. Dar.. asta e.

Posted

Sunt de acord cu crs12decoder.

Scopul meu in aceasta comunitate a fost si este sa invat de la voi si apoi sa aplic ceea ce am invatat...(nu in scopuri rele, as adauga).

Probabil niste proiecte in care sa se implice comunitatea ar fi benefice pentru RST.