Vlachs Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 ...ma, e vechi si intradevar iti trimite vizite atata timp cat faci parte din botnet ca sa foloseasca IP-ul tau ptr a vizita pe altii, dar aveti grija sa nu exagerati cu el, nu stii pe langa ce alte site-uri viziteaza pe unde mai bantuie, oricum recomand un link gen bit.ly catre site-ul vostru evetual... totusi, grija la google, a, si alexa baneaza Ultima Versiune: traffic wizardPentru ce sa te baneze google si alexa, ca ai fake traffic? Nu am auzit de chestii din astea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macs Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 my bad... @benni_loppa.., oups, n-am specificat... ma refeream la google adsense, am avut un client care a fost banat...In legatura cu Alexa, "banat" ma refer la faptul ca o sa te pishi pe tine de plans cand o sa vezi rank-ingul cum urca in loc sa scada si cu toate ca opresti programelul Alexa nu o sa mai fie la fel de "incantat" de site-ul tau (spun doar din experienta proprie cu site-urile mele si cea a celor pe care i-am servit pe fiverr)Botnet, programelul este un reverse proxy care iti foloseste IP-ul ptr a vizita si alte site-uri in afara de al tau plus alte IP-uri guvernamentale din SUA, CHINA... (verificat)Nu cred ca trebuie sa dau multe detalii... cu totii stim de ce suntem aici si cu ce se mananca Folositi un firewall si un filtru de trafic care sa va dea automat whois + country IP... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi1911 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Concluzia: mai bine faraBani oricum nu poti sa faci cu asta (nu iti da nimeni click pe reclama sau iti cumpara ceva, mai ales daca stau 30 de secunde - asta e media mea la 700-1000 vizite facute cu softu')PageRank/AlexaRank = 0, deci nu te ajuta cu nimic fake traficul.RPM = ban (nu bani)Deci la ce bun softu asta? Sincer, cu ce scop a fost creat? (atata timp cat traficul este inutil) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Concluzia: mai bine faraBani oricum nu poti sa faci cu asta (nu iti da nimeni click pe reclama sau iti cumpara ceva, mai ales daca stau 30 de secunde - asta e media mea la 700-1000 vizite facute cu softu')PageRank/AlexaRank = 0, deci nu te ajuta cu nimic fake traficul.RPM = ban (nu bani)Deci la ce bun softu asta? Sincer, cu ce scop a fost creat? (atata timp cat traficul este inutil)Mai bine taceai, poti sa faci multe cu trafic fake, totul tine de imaginatie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristi1911 Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Mai bine taceai, poti sa faci multe cu trafic fake, totul tine de imaginatieCateva exemple? (utile, nu doar pentru imaginatie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted November 23, 2011 Report Share Posted November 23, 2011 Cateva exemple? (utile, nu doar pentru imaginatie)Iti faci multe vizite pe wta si il vinzi(cel mai simplu lucru de facut) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Password007 Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 (edited) Imi cer scuze ca reinviu acest topic.Vreau sa stiti ca am fazut lumea ca vinde acest program pe 20-30$ cand el este gratuit pe site-ul lor oficial http://spiritsoft.cn deci inainte sa dati bani pe ceva verificati ce si cum sta treaba,folositi-l pe un rdp ca tot e la moda acum acest soft. (Nu dati bani pe prosti dati mancare la copii) Edited January 27, 2013 by Password007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyQ Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 ...ma, e vechi si intradevar iti trimite vizite atata timp cat faci parte din botnet ca sa foloseasca IP-ul tau ptr a vizita pe altii, dar aveti grija sa nu exagerati cu el, nu stii pe langa ce alte site-uri viziteaza pe unde mai bantuie, oricum recomand un link gen bit.ly catre site-ul vostru evetual... totusi, grija la google, a, si alexa baneaza Ultima Versiune: traffic wizardSalut.... parola pentru arhiva ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Password007 Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 Intra direct pe site-ul lor oficial,dupa tradu site-ul cu google translate si gasesti tot ce ai nevoie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 123456 e parola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyQ Posted February 10, 2013 Report Share Posted February 10, 2013 123456 e parolaDa... da in cele din urma i-am urmat sfatul lui Password007 si am instalat intr-un final mizeria de google chrome doar pentru a avea un Read mai bun pentru acel site si am reusit sa-mi dau seama cum stau lucrurile in mare....Multumesc amandurora pentru ajutor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Password007 Posted February 11, 2013 Report Share Posted February 11, 2013 Cu placere ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cross Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 Acest program poate fi folosit si pentru videourile de pe youtube? adica face views? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StoNe- Posted May 12, 2013 Report Share Posted May 12, 2013 ^ Din moment ce se acceseaza linkul, da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciulama Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 java drive by + programul asta, il rulezi pe rdp-uri si il lasi deschis, daca pc-u tau face parte dintr-un botnet odata ce ai rulat programelul, inseamna ca infectezi cam tot botnetu si fugi cu el, sau ma insel ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...