j1g0 Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 cine il fute pe mitomanu asta primeste ceva
Park Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 ahaha esti fenonem jicule. Esti suparat ca ti-am dat ignore ca ma disperai mereu ? Mai lasa prostiile cu hackareala asta de doi lei si vezi de treaba ta. Puteai sa ma contactezi sa imi sterg db-ul si sa fii fericit ca nu mai exista
D3mEnT Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Protejeaza-te daca vrei sa-l futi! (Nu cred ca e vaccinat)
j1g0 Posted August 20, 2011 Author Report Posted August 20, 2011 (edited) Nu avem voie s? ne atac?m între noi!j1g0: Ai avut ?i ban pe RST, de ce s? nu ne rezolv?m conflicte amiabil? Calm down!era o gluma intre noi.cel putin eu asa o percep ))) p.s: ba te astept de 2 luni sa imi vinzi meciuri-online, de atunci am stricat banii de 3 ori.ce mama dracu, dai ig. asa de-am pwla?esti neserios coae si mitoman bai ziceti voi daca e sau nu mitoman.e si ghei da nu vrea sa reacunosca --------------------------------------------------------------------------------------------dovada:http://www.gtop.ro/forum/vanzari-cumparari/3320-vand-meciuri-online-com.html Edited August 20, 2011 by j1g0 dovada
robertutzu Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 @Park incredibil ala cu expertul SEO(blogu tau) WTF!!!??? io ii ziceam demult muie
kozy Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 (edited) Imi spune si mie cum se cheama tema pe care o foloseste blogarasu' ?///Am gasit.Se numeste Sharp.http://www.bestwpthemes.com/sharp/Acum daca stie cineva unde as putea sa o gasesc free Edited August 20, 2011 by kozy
Guest Mosad Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 /*Theme Name: SharpTheme URI: http://themeforest.net/item/sharp/21861Description: Clean, Crisp WordPress themeVersion: 2.0Author: Derek HermanAuthor URI: http://valendesigns.com*/
kozy Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 Multumesc am gasit. Speram sa fie si pe blogger dar asta e... nu le poti avea pe toate.
GarryOne Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 @Mosad de unde ai gasit ?@kozy, ThemeForest - Sharp - Wordpress » SCRiPTMAFiA.ORG | Download Full Nulled Scripts
Guest Mosad Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 @Mosad de unde ai gasit ?@kozy, ThemeForest - Sharp - Wordpress » SCRiPTMAFiA.ORG | Download Full Nulled ScriptsIn CSS...too sh0rt.
Park Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 era o gluma intre noi.cel putin eu asa o percep ))) p.s: ba te astept de 2 luni sa imi vinzi meciuri-online, de atunci am stricat banii de 3 ori.ce mama dracu, dai ig. asa de-am pwla?esti neserios coae si mitoman bai ziceti voi daca e sau nu mitoman.e si ghei da nu vrea sa reacunosca --------------------------------------------------------------------------------------------dovada:Vand meciuri-online.com - GTop.ro / GTopStats.com official forumAm vandut meciuri-online de mai bine de o luna. Nu mai fi cretin. Plus ca, nu mi-ai zis niciodata ca il vrei.@ tema care o folosesc e Sharp, CTRL + U -> View Style.css Sunt modificate fonturile, H1 are font Allan, sidebarul e marit etc. Care o vrea, PM sa i-o trimit.
j1g0 Posted August 21, 2011 Author Report Posted August 21, 2011 Am vandut meciuri-online de mai bine de o luna. Nu mai fi cretin. Plus ca, nu mi-ai zis niciodata ca il vrei.@ tema care o folosesc e Sharp, CTRL + U -> View Style.css Sunt modificate fonturile, H1 are font Allan, sidebarul e marit etc. Care o vrea, PM sa i-o trimit.maaaaa de 1 luna te astept.ghita, ghita te astept diseara la portita
D3mEnT Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Tu nu vezi ca nu-i mai apartine omului?MeciUri-Online.com - Meciuri Online | Fotbal Online | Live Streaming | Rezumate Fotbal
j1g0 Posted August 21, 2011 Author Report Posted August 21, 2011 Tu nu vezi ca nu-i mai apartine omului?MeciUri-Online.com - Meciuri Online | Fotbal Online | Live Streaming | Rezumate FotbalIn serile de sambata, duminica, cand erau meciuri in Liga 1 avea in jur de 700-800 online.uite ce zice in post.e mitoman dar il alint, nu ma cert cu el.uite micutu la el cum da seo consultanta ma amuza ca e mai narcisist ca mine.ii dedic si o melodie ca ne impacam, e clar esti 1337.
D3mEnT Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Asta-i place mai mult. Stiu sigur! live florin salam-stiti ca baza e la mine 2009 - Muzic