ringo95 Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 In orasul meu este o retea de internet local, la care sunt abonat si eu, cel de la retea nu stie nimik despre pc-uri, adica e pe langa domeniu, el repara cabluri etc. vine altcnv dina lt oras sa ii faca reteau, in fine, vreau sa stiu dac este o modalitate de a hacaka Serveru si de ami da banda pt o perioada de timp, IP e pe automatic. Quote
Heaton Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 Intrii pe google si scrii: program de hacaka serverul si marit banda. Si le spui ce banda vrei sa ai si dai enter.Da-mi pm daca nu gasesti programul. Multa bafta Quote
Nytro Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 Ar trebui sa ii dau ban pentru "hackacatul" lui. Mutat la gunoi. Quote
Silviu Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 De obicei cand vin la tine sa iti instaleze netul intra pe site-ul lor de administrare (cel putin la akta) daca iti pui un keylogger poti face treaba, asta in cazul in care procedeaza la fel si la firma ta. Quote