adi003user Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 sa schimbe cineva numele thred-ului in UGLIEST WORDPRESS THEME Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Asa isi incep cariera de "uapmasterii" vacarii romaniei Poza ta din banner...ma lasat MUt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Seamana leit cu asta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil05 Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Mai baieti mie imi plac comentariile voastre sunt dea dreptul uluitoare nu ma mir si eu kt de penibil sunteti. Nu aveti altceva mai bun dekat sa-mi criticati mie blogul. Pe mine nu ma deranjeaza sa stiti, pe mine chiar ma sadisface si va rog sa postati si sa vizitati in continuare blogul MuzycaFloryn2010, video, about computers, movies, computers games, about me, horoscope, news,, poate il dati si la altii sa-l viziteze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweby Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 made my day . Inca cum are si survey daca vrei sa intri pe site . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 (edited) I salute you againUnde dracu ai invatat engleza in halu asta,a scz am vazut poza in header )))))))))))))))Zi-mi unde e ceva gresit in fraza respectiva profesore, o fi el manelar si cu limbaj de messenger dar daca te grabesti sa corectezi in necunostinta de cauza nu te lasi nici tu mai prejos Edited August 30, 2011 by Sonny Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0gd4n Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 sincer , e nasol.poza cu tine ce cauta acolo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccosmin2011 Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Cica il satisfac criticile noastre:))e amuzant omu!La cum arata cred ca site-ul e foarte vulnerabil.Am o propunere:))..sa vedem cine ii sparge site-ul primul,nu de alta dar trebuie sa scapam de asemenea "bazaconi" si de asemenea oameni.Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mosad Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Cica il satisfac criticile noastre:))e amuzant omu!La cum arata cred ca site-ul e foarte vulnerabil.Am o propunere:))..sa vedem cine ii sparge site-ul primul,nu de alta dar trebuie sa scapam de asemenea "bazaconi" si de asemenea oameni.Succes!Ce ratat esti sa moara bibi,nu te lua dupa aparente,site-ul foloseste Wordpress. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccosmin2011 Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Da si normal!Am mai cautat si am mai gasit ceva postat de el!Recunosc nici eu nu prea le am cu webdesing-ul da nu ma apuc sa postez acum ce imi vine pe chelie;)!Totusi sa va arat o alta "penalitate"daca ii pot spune asa facuta de unicul Floryn cu "y" va rog!motorcyclesandcarstips Sper sa va placa.Scuze pentru engleza de balta:))! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Da si normal!Am mai cautat si am mai gasit ceva postat de el!Recunosc nici eu nu prea le am cu webdesing-ul da nu ma apuc sa postez acum ce imi vine pe chelie;)!Totusi sa va arat o alta "penalitate"daca ii pot spune asa facuta de unicul Floryn cu "y" va rog!motorcyclesandcarstips Sper sa va placa.Scuze pentru engleza de balta:))!Ne crezi idioti si crezi ca nu ne dam seama ca sunt ale tale? http://rstcenter.com/forum/267719-post24.htmlhttp://rstcenter.com/forum/253249-post1.htmlIn plus, daca ai vrut sa ne arati "ce prostii pot sa zaca in Ro!" de ce ai postat la bloguri si nu la offtopic sau la fun-stuff?Ce faci tu aici vrea sa fie social engineering de mana a doua? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccosmin2011 Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Frate...iti spun sincer ca nu sunt le-am facut eu!Daca vrei iti arat si poza cu mine iti dau si ID-u de mess:D sa te convingi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Urat, inchis, gunoi, gata scandalu pe tema asta.Un site de cacat care nu are ce cauta in discutie !Ma doare in pula al cui e !PUNCT! Link to comment Share on other sites More sharing options...