GoogleMe Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Mi se pare s-au forumu sa cam dus pe pula ? Quote
Hubble Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Mi se pare mie sau forumu s-a cam dus pe pula de la prea multi coclenderi? Quote
GoogleMe Posted August 31, 2011 Author Report Posted August 31, 2011 argumente ar fi ca nu prea se mai fac tutoriale decat leech, raiduri. munca in echipa, s-a cam destramat si stafful Quote
Sweby Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 argumente ar fi ca nu prea se mai fac tutoriale decat leech, raiduri. munca in echipa, s-a cam destramat si staffulDa, e adevarat ca RST nu mai e ce a fost, si nici nu stiu daca o sa mai fie... Insa de dus, nu se duce . Quote
Nytro Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Staff-ul a imbatranit. Nu mai avem timp ca voi.Nu sunt tutoriale? Dar voi ce lucrati? Quote
Hubble Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 nici de 2 luni nu esti pe forum si crezi ca sa dus...( )Nu s-a dus, chiar ma bucur ca exista, doar ce-l ironizam pe GoogleMe cu o atingere gramaticala. Quote
BogdanNBV Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 argumente ar fi ca nu prea se mai fac tutoriale decat leech, raiduri. munca in echipa, s-a cam destramat si staffulFa tu tutoriale daca vezi ca altii nu fac, sau propune tu lucruri la care se poate lucra in echipa. Toti va plangeti dar nici unul nu incearca sa inceapa el schimbarea pe care o asteapta. Quote
kab00M!! Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 inainte erau baieti care mai bagatu cate ceva pe aici,care s-au cam saturat sa tot bage si altii doar sa fure:)veniti si voi cu cate ceva nou pe aici,e normal sa se duca putin in jos forumul sau sa stagneze.me aka famouz! Quote