SilviuCS Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Ce parere aveti despre " vedetele " astea gen INNA,Elena Gheorghe,Alessia si cine mai e de acest gen.Cand zic "acest gen" ma refer la acele 3 versurile de cacat si pe acel beat care merita aplauze.Mi-e jena ca sunt numiti artisti unii si de tara asta.La noi astea sunt "vedetele" : Gigi Becali (cine era gigi becali inainte ? cred ca stim cu totii) Borcea (care e cocalarul suprem) si etc. Quote
skull Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Eu n-am nicio parere, pur si simplu cand aud de ei evit discutia / schimb programul la TV etc. Totusi, pe Becali merita sa-l asculti uneori cand e pe chestii puternice. Quote
Silviu Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 De Inna chiar imi place, e smechera, o fi cantand ea pe acealeasi beat-uri dar a dus numele de Romania si pe hartile strainilor. Quote
qbert Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Voi le faceti vedete prin faptul ca le ascultati/injurati/criticati. Quote
totti93 Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Nu imi place genul asta de muzica... Dupa parerea mea, o melodie Hip Hop exprima mai mult, si are un mesaj mai complex... Cei care o dau pe comercial sunt vedete... Asta nu inseamna ca sunt bune! Quote
SketchHipHop Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Voi le faceti vedete prin faptul ca le ascultati/injurati/criticati.Foarte adevarat... Quote
cristi_1993 Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 sincer, INNA s-a ridicat pe propile picoare, nu trebe considerata ca cele din ROM. Inna chiar e de treaba! (cel putin in fata camerei)...INNA e OK! reprezinta ROM CU SUCCES!, pt asta trb sa fim bucurosi....NU mandrii Quote
pelican Posted September 8, 2011 Report Posted September 8, 2011 Alessia mi se pare ceva oribil.. numele zice tot.Elena Gheorghe are voce si talent.. nu comentez ce canta..asta e treaba ei si a cui o asculta.Cat despre Inna, bravo ei! Daca era sor-ta nu mai ziceai nimic.. ii cereai bani de inghetata.Cat despre cele 3 versuri.. la asta se rezuma muzica dance in zilele noastre.E normal ca o melodie Hip-Hop sa aiba un mesaj mult mai complex.. in timp ce o melodie dance e facuta doar sa dansezi. Ia niste melodii dance din alte tari si tradu-le..nici nu prea se leaga versurile intre ele. Quote
cristi_1993 Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 ha ha...prea tare, pelican,bani de inghe=)) Quote