tigrutzu Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 salutare , nu stiu dak a mai fost postat, il postez si eu , nu l-am verificat , l-am gasit la unu ce scana de zori pe un server la care am access , in caz de nu mai e bun link`u lasati msg si o sa il uploadez dinou in alta parte , http://79.99.195.216/smtp.jpg Quote
Haceru Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 (edited) salutare , nu stiu dak a mai fost postat, il postez si eu , nu l-am verificat , l-am gasit la unu ce scana de zori pe un server la care am access , in caz de nu mai e bun link`u lasati msg si o sa il uploadez dinou in alta parte , http://79.99.195.216/smtp.jpgNici cateva secunde de la post si linkul e invalid.Reuploadeazal.Edit:Am urcat eu unu.Descarcare: LinuxSau Nmap:Linux:Instalare:bzip2 -cd Nmap-5.59BETA1.tar.bz2 | tar xvf -cd Nmap-5.59BETA1./configuremakesu rootmake installDescarcare - Nmap LinuxWindows:Descarcare - Nmap WindowsPagina officiala: http://Nmap.org Edited September 16, 2011 by Haceru Quote
mrreboot Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 E valid link-ul doar ca trebuie sa dai "Save as". Quote
Haceru Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Dai tu save as, scoate-i extensia .jpg si baga-l pe linux si dai scan . Sau uita-te la codul sursa sa vezi ca nu e nimic de linux. Quote
mrreboot Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Dai tu save as, scoate-i extensia .jpg si baga-l pe linux si dai scan . Sau uita-te la codul sursa sa vezi ca nu e nimic de linux. Nu te-ai uitat tu bine, in fine. nu eram uid 0 dar de mers merge..1: http://img7.imageshack.us/img7/4084/poza1f.png2: http://img641.imageshack.us/img641/5308/poza2n.png Quote
Haceru Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 (edited) Da, ai dreptate. Inainte sa dau "save as" am sters extensia .jpg crezand ca ala e tot fisierul si aratandu-mi ca, codul sursa e de windows deoarece era arhiva iar cand am pus .zip si am dezarhivat mi-a dat un fisier anapoda si nu foldarul pop3. Trebuia salvat cu extensia .jpg si apoi schimbata in .zip si dezarhivata.Edit:Ce ciudat, daca dau "save as" si sterg extensia .jpg inainte sa dau "save" apoi dupa ce s-a salvat dau rename .zip si dezarhivez nu imi da foldarul pop3.Nu merge nici daca dai "save as", pui extensia .zip apoi "save" si dezarhivezi.Trebuie neaparat sa salvezi cu extensia .jpg cum e pusa si apoi sa redenumesti in .zip si extract. Edited September 16, 2011 by Haceru Quote
orion.hacker Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 mersi:-bd chiar cautam asa ceva:) Quote
MagicThunder Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 e destul de vechi, nu este prea eficace.Pentru entry level kidds e ok:) Quote
tigrutzu Posted September 17, 2011 Author Report Posted September 17, 2011 hackeru mai bine taceai , dai in linux wget link , tar xzvf smtp.jpg ; cd pop3 , iti treb uid0 pt a putea scana cu sursa de scan , dak nu schimb`o si punei un pscan sa poti scana si dupa user , dak vrei sa o descarci in ps dai save as , dupa care open with si selecteaza winRAR , winACE sau ce fol tu si iti v-a merge . MagicThunger e destul de vechi , dar cu parole corespunzatoare prinde ce trebuie , decat unii din useri sa astepte la unu si la altu sa posteze rezultate prinse cu ceva indentic , mai bine scaneaza cu asta .Daca aveti nevoie il pot face sa scaneze si pe user , lasati msg dak aveti nevoie . Quote
Haceru Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Tu esti prost sau faci pe prostu.Tu ce plm faci scri ce scriu eu ? Nu vezi ca am scris care e treaba cu salverea ?Ne arati ca sti sa dai wget in linux sau ce ? Eram pe windows butule si cand am dat save as am schimbat extensia dar esti prea prost ca sa imi citesti tot postul. Nu ai facut nimic decat sa scri ce am scris eu mai sus. Quote
tigrutzu Posted September 17, 2011 Author Report Posted September 17, 2011 (edited) te-ai simtit jignit de te umfli in pene? esti doar un alt ratat care vrea sa fie cracker pe lucruri publice esti prea noob ca sa iti acord prea multa atentie , spor la postat ip`uri scanate pe anumite porturi. Edited September 18, 2011 by tigrutzu Quote
hmr222 Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 o intrebare : cand face brute imi da intruna : scr-brute: line 46: php: command not found , asa scaneaza el ? sau nu face legatura cu passfile-ul ? Quote
tigrutzu Posted October 11, 2011 Author Report Posted October 11, 2011 serveru din care scanezi nu are php , incearca comanda : apt-get install php sau yum install php si dai un scan dupa. Quote
edutu20 Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 serveru din care scanezi nu are php , incearca comanda : apt-get install php sau yum install php si dai un scan dupa.Vand eu rooturile tale fff ieftin!!! facem jumi juma din ele?)) Quote
hmr222 Posted October 13, 2011 Report Posted October 13, 2011 acu scaneaza gaseste servere si cand da bruteforce imi baga : PHP Warning: Module 'gd' already loaded in Unknown on line 0 Quote
uzzy Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 imi tot da o eroare# *BruteForceing ...# *Password PACK is: 1 ...# *# Changing passwords PACK ...cat: passwords/2.txt: No such file or directory# *Password PACK is: 2 ...# *# Changing passwords PACK ...cat: passwords/3.txt: No such file or directory# *Password PACK is: 3 ...# *# Changing passwords PACK ...cat: passwords/4.txt: No such file or directorynu prea functioneaza.. Quote
Mytzu Posted November 6, 2011 Report Posted November 6, 2011 Va trebuie uid 0 si eth0 ca sa va mearga ! Quote
selected Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Am si eu o intreabare Am Ubuntu, is nou pe Linux, ce comenzi trebuie sa folosesc sa fac scanneru din primu post sa mearga ? Quote