Jump to content
-E-xPeRiEnCe

Filme Online

Recommended Posts

Posted

Cum vi se pare site-ul MoviesZone .Un site bazat pe platforma WordPress cu tema Video Flick .

Nu m-am prea ocupat de el in ultima vreme ,dar acum vreau sa ma ocup mai bine .Stiu ca sunt multe de acest gen ,dar poate am si eu noroc .

Partea buna a site-ului fata de altele este zic eu , viteza cu care poti naviga prin paginile acestuia fara a fi blocat de popup-uri

Orice parere e binevenita .:)

Posted (edited)
Am dat click pe un video si automat mi`a aparut block de la mozilla la pop-up..

Doar de curios, scoti ceva din reclame?

In rest designu e ok.. poate umpic cam mari meni-urile din dreapta..

Ciudat ,mie pe chrome nu imi apare :-? ,incerc sa rezolv .

@Cum ti se pare "cadrul " pentru comentarii ,am pus o intrebare legata de matematica contra robotilor care la fiecare refresh se schimba ,e eficienta !?

P.S Ce metode de promovare mi-ati recomanda ?

Edited by [E]xPeRiEnCe
Posted
xPeRiEnCe;273434']Ciudat ' date='mie pe chrome nu imi apare :-? ,incerc sa rezolv .

@Cum ti se pare "cadrul " pentru comentarii ,am pus o intrebare legata de matematica contra robotilor care la fiecare refresh se schimba ,e eficienta !?

P.S Ce metode de promovare mi-ati recomanda ?[/quote']

picyg.jpg

Posted
Am dat click pe un video si automat mi`a aparut block de la mozilla la pop-up..

Doar de curios, scoti ceva din reclame?

In rest designu e ok.. poate umpic cam mari meni-urile din dreapta..

Eventual a intrat pop-up de la video cand dai pe play iti baga un pop-up site-urile astea de share video hosting...

mi se pare cam simplu site-ul tau ... un titlu o descriere la film si filmu putine informatii daca vrei sa te placa google pune mai multe detali la film si in asa fel poti fii si diferit ca si continut de late site-uri de acest gen succes!

Posted
o intrebare am si eu legat de aceste site-uri de filme , trebuie sa stai non-stop sa pui filme sau iei de undeva rss ?:-?

Sunt pluginguri care preia de pe alte site-uri.RoboWp cauta pe google informati despre el :).