cristiano282 Posted September 26, 2011 Report Posted September 26, 2011 Dupa cum spuneam schimb un crypter fud cu 1 cont steam cu cs pe el si nebanat nicaieri + un cont filelist.Vreau ca ambele conturi sa fie transferate pe e-mailul meu.Daca doriti sa faceti schimbul contactati-ma la ID-ul de messenger:killwhitme85.Daca doriti ofer si demonstratie cu team viwer ca acest crypter functioneaza pe orice fel de server sau virus. Quote
robelrock Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 as fi interesat,crypterul este public ? Quote
cristiano282 Posted September 27, 2011 Author Report Posted September 27, 2011 desigur ca este publicCine ti-ar da crypter FUD privat pe chestiile astea? Quote
Andblood Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Pai daca e public , tu faci trade cu el ? Quote
tur334vl Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 daca era privat te contactam .. am abele conturi .. dar public gasesc pe orice forum .. si plus ca daca zici ca e fud .. pe virustotal e descoperi asa ca nu are rost sa iti dau conturile pe el cand il pot lua de pe net si gratis Quote
cristiano282 Posted September 28, 2011 Author Report Posted September 28, 2011 Nu inteleg daca ziceti ca luati de pe net gratis de ce va uitati pe anuntu asta?Inseamna ca aveti de pe net si nu mai aveti nevoie de altu:)Succes! Quote
Moderators Dragos Posted September 28, 2011 Moderators Report Posted September 28, 2011 Nu inteleg daca ziceti ca luati de pe net gratis de ce va uitati pe anuntu asta?Inseamna ca aveti de pe net si nu mai aveti nevoie de altu:)Succes!Nu stii sa faci trade-uri. Daca zici ca ai crypter FUD si e si public, in doua-trei zile o sa-l detecteze si antivirusul lui Gheorghe din varfu dealului. Quote
tur334vl Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Nu stii sa faci trade-uri. Daca zici ca ai crypter FUD si e si public, in doua-trei zile o sa-l detecteze si antivirusul lui Gheorghe din varfu dealului.el asta nu intelege ca incearca sa faca trade cu unul public .. exact cum mas duce si eu la consumatori sa le vand in loc de iarba sa le dau canepa ca e asemanatoare .. ar cumpara cineva???? Quote
cristiano282 Posted September 28, 2011 Author Report Posted September 28, 2011 Ati cam deviat de la subiect.Acest anunt este pentru cei interesati.Daca vreti sa faceti o discutie pe marginea acestui lucru de dragul posturilor este treaba voastra.Daca nu va intereseaza BINE faceti-va crypter FUD,luati-l de pe net daca il gasiti(subliniez DACA deoarece chiar si aceste cryptere publice FUD sau rarit foarte mult) sau dati bani pe un crypter privat bun(asta pentru cine are de unde).Eu sunt doar un fel de intermediar!!!P.S. :As fi si eu interesat de preturile unui crypter FUD privat(crypter la care sa aiba acces oameni cam cate degete am eu la o mana).Multumesc. Quote
CristianRoflmao Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 cristiano nu te supara crypter fud public gasesti zilnic pe hf da nu il tine FUd mai mult de 3 zile ca il scaneaza careva pe virustotal.. deci sucks. Quote
fjtr Posted September 29, 2011 Report Posted September 29, 2011 Ce incearca toata lumea sa iti spuna e ca nu e frumos ce incerci sa faci iar tu ne zici ca cine vrea bine, cine nu sa-si vada de treaba lui. Eu zic sa-ti vezi tu de treaba ta ca ne stim cu google. Quote