-E-xPeRiEnCe Posted September 30, 2011 Report Posted September 30, 2011 Cum dracu avea aia loc sa stea in pamant-beton ? Quote
Guest Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 eu cred ca din gluma fara sa stiu ca e capul omului ii dadeam un picior in cap ) crezand ca ii capul acelui manechin Quote
markerr Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 hahaaahhha, unii o trageau de par amuzanta rau. Quote
MarianRST Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Ce prostie... fiecare isi arata frustrarile si amuzamentele gasite. Patetic. Mie nu mi se pare amuzant. Plus de asta, eu cred ca-s regizate... Quote
dmyDARK Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Mori de ras in alt loc nu aici Este deja un topic unde poti sa postezi fun-stuff. Quote
BogdanNBV Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 o basina, si cat de tampit sa fii si sa nu vezi ca capu si-a modificat pozitia, avand in vedere ca dupa ce pica, toata atentia persoanei care vede este pe acel cap si sa anunte omul caruia i-a cazut, in plus este o parte unde clar "pacalita/u" a trecut de panou si proasta aia abia atunci a terminat de pozitionat capoiu pe asfaltcum a zis si MarianRST, regizate! Quote