Jump to content
neox

Certificari

Recommended Posts

Posted

Eu am luat MCTS Windows Internals, costa cam 50 - 80 de dolari, nu mai stiu, eu l-am dat gratis cu voucher de la facultate (MSP - Microsoft Student Partners).

Am invatat singur, cateva ore... Apoi am mers la un centru unde se pot da, sunt vreo 8 centre in Bucuresti. Ai deschisa doar o aplicatie si nu ai voie cu telefon, nimic.

Pe web nu stiu decat de Cisco, dar nu am dat si nu cred ca poti da de acasa.

Posted

Ca tot discutati despre asta. Cunoasteti academii/centre prin Bucuresti unde ai putea lua cursuri pentru MTA si certificare MTA ? Este nivelul precursor pentru MCTS

Posted
ECLD vreau sa il fac in iarna, si scap si de examenu de bac la info:D nu e greu dar cum a zis si adonisslanic da bine in C.V

ECDL ROMANIA

lolno.daca esti filo sau ceva profil de lumea a 3 a de nu a auzit de c++ .

daca esti MI dai bac la info si cu cacatu' ala de certificat.

Singurul certificat de te scapa de ceva de la bac e cel de competente lingvistice.

Posted

@black_death_c4t: Mersi pentru atentionare, eu am vazut la metrou ca era un afis mare pe zid, si scria ca scapi la bac de el! O sa ma mai interesez, oricum nu este nici o problema ca il dau si la bac! Sunt la MI!

Posted
Ca tot discutati despre asta. Cunoasteti academii/centre prin Bucuresti unde ai putea lua cursuri pentru MTA si certificare MTA ? Este nivelul precursor pentru MCTS

Nu ai nevoie de cursuri, o carte cam e de ajuns, de obicei e specificata la informatiile despre examen. Si exista carti speciale pentru examenele de ceritificare, programe cu intrebari si multe altele...

Posted
@black_death_c4t: Mersi pentru atentionare, eu am vazut la metrou ca era un afis mare pe zid, si scria ca scapi la bac de el! O sa ma mai interesez, oricum nu este nici o problema ca il dau si la bac! Sunt la MI!

scapi de competente cel mai probabil , dar ce dai tu la ECDL nu are tangente cu bacul la info ce tine de programare.

Posted
Nu ai nevoie de cursuri, o carte cam e de ajuns, de obicei e specificata la informatiile despre examen. Si exista carti speciale pentru examenele de ceritificare, programe cu intrebari si multe altele...

da ai dreptate si eu tot asa am facut am invatat din carte miam cumparat cartea lpi1 (cartea ii cu cd si cu simulator de examen

http://www.amazon.de/LPIC-1-erfolgreichen-Linux-Zertifizierung-Galileo-Computing/dp/3836214512/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1317725575&sr=8-1]LPIC-1: Sicher zur erfolgreichen Linux-Zertifizierung Galileo Computing: Amazon.de: Harald Maa

si aicia am dat examen

http://lpi.org/certification

eu caut tot asa numai unde poti da examen online fara sa mergi la un sediu

Posted

Certificarile "care se respecta" nu se dau asa, aiurea, de acasa... Se asigura pe cat posibil ca nu ai informatiile din teste la indemana. Pana la urma, daca e asa, poti lua un examen chiar daca nu stii nimic, cat timp ai informatiile la indemana.

Din cate stiu esti (d)in Germania. Acolo gasesti probabil multe sedii unde poti da multe certificari.

Posted
Certificarile "care se respecta" nu se dau asa, aiurea, de acasa... Se asigura pe cat posibil ca nu ai informatiile din teste la indemana. Pana la urma, daca e asa, poti lua un examen chiar daca nu stii nimic, cat timp ai informatiile la indemana.

Din cate stiu esti (d)in Germania. Acolo gasesti probabil multe sedii unde poti da multe certificari.

da dar coasta o gramada aicia de 3 ori mai mult ca in ro

Da Nytro ai dreptate dar aicia nu te angajeza nimeni numai daca ai certificate ai totdeuna proba de 6 luni la lucru nu stii de da afara si daca injeli la examen te inseli pe tine singur.

adonisslanic

cit despre Certificatul Offensive Security Certified Proffessional(OSCP) eu nu il am dar am asistat la un examen si am ajutat un prieten dar mie nu mi so parut greu

eu cred ca daca stii putin din programare Scripting (Bash, Perl, Python ) si cunostinte din Corelan "Exploit Writing Tutorials" Part 1 ajunge ca sa iei examenul bine dar sa nu fii incepator in domeniu hack asa ca noi care de ani o ardem pe forumuri hack.

tot asa o avut si pretenul timp 24 ore sa optina root/admin/privilegii pentru a ajunge la "X" si sa documenteze.mie mio placut mult sistemele lab de antrenament ce le au aia de la bt

eu am facut certificarea OSWP wireless attacks certifications