whistler Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 si eu vreau sa colectionez tancuri, dar n-am unde sa le parchez.1. AK 47 e arma de razboi, deci sansele ca un civil sa aiba LEGAL asa ceva sunt imposibile.2. pentru orice tip de arma, iti trebuie permis.3. vrei sa-ti cumperi arma dintr-un magazin: iti trebuie permis.altceva ? Quote
p3tru Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 si eu vreau sa colectionez tancuri, dar n-am unde sa le parchez.1. AK 47 e arma de razboi, deci sansele ca un civil sa aiba LEGAL asa ceva sunt imposibile.2. pentru orice tip de arma, iti trebuie permis.3. vrei sa-ti cumperi arma dintr-un magazin: iti trebuie permis.altceva ?Am prins eu unu SH la 5000 RON, ceva micut, dar bun aveam de gand sa il iau impreuna cu un prieten de la vama (bineinteles, glumind:))) Quote
kame Posted October 6, 2011 Author Report Posted October 6, 2011 are cineva vro schita cum sa construiesti? Quote
lordlovedoom Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 eu am idee ...am niste schite pentru un UZI aka MAC Quote
l34k Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 cum imi iau o arma la negru?Gen Ak-47.De curiozitate intreb!Raspunsul este simplu: nu-ti iei. Abia poti sa-ti iei un "amarat" de pistol de 9mm si pentru asta iti trebuie autorizatie de port arma. Quote
markerr Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 are cineva vro schita cum sa construiesti?))))))).Tu o construiesti eu iti construiesc gloantele. Quote
symboss Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Originally Posted by kame are cineva vro schita cum sa construiesti?Cauta in Republica Moldova,daca ai bani gasesti. Quote
kame Posted October 9, 2011 Author Report Posted October 9, 2011 am facut rost de ce trebe o sa revin cu niste poze in cateva zile Quote
j1g0 Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 am facut rost de ce trebe o sa revin cu niste poze in cateva zilebaga breh pozele.Glock, Pistoale , PistoaleGlock.ro - Pistol GLOCK 17 9X19Greutate625 gGreutate incarcat (~)905 gapropo ai sters seria? ai polizato? Quote