aPa_PLaTa Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Sunt nou pe aici dar sper ca am postat unde trebuie si sper ca nu am postat acelasi lucru de doua ori,dar sa ii da-m drumul.Am intrat intr-o zii pe "Chathappens" si am vazut ca nu mai merge.Am zis ca au o defectiune ceva de nu mai merge.Intru a doua zii lafel si am zis laso dreq ca nu are cum un siet asa mare de hack'uri pt jocurii sa nu mai mearga.Si brusc vad un topic facut de cineva din comunitate,ca nu mai merge "Cheathappens" din cauza lui "mmaama_" sau ceva de genul,dar nu conteaza asta.Dar am gasit o soluti cum sa intr'am dinou pe "Cheathappens si sa Downloadam cat vrem.Dar trebuie sa urmati pasii de mai jos.Pasul 1: Intram pe Anonymouse.org nu fac reclama!Pasul 3 : Unde scrie Enter website addres: Adaugam http://Cheathappens.com si da-m Surf anonymously.Asta e tot sper ca v-am fost de folos.Multumesc! Quote
wildchild Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Pe scurt: Pune-ti un proxy diferit de Romania si alte tari care au ban pe cheathappens. Quote
PingLord Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 @Stranger E la inceput.Omul macar a avut initiativa.@aPa Plata Exista si metode mai simple.Cu proxy setat in browser."Chinuie-te" cu FoxyProxy pe Mozilla. Quote