Maximus Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 (edited) Deschizi fisierul ids.txt introduci idurile separate de o virgula (ex: id1,id2,id3,etc), deschizi programul si apesi Start.Din 10 in 10 minute va verifica id`urile introduse in fisierul ids.txt.Rezultatele vor fi salvate in log.txt(va fi creat daca nu exista)ex :id1 era ONLINE pe 10/9/2011 4:58:42 PMid2 era OFFLINE pe 10/9/2011 4:58:44 PMid3 era INVIZIBIL pe 10/9/2011 4:58:46 PMsi in cel mai rau cazEroare incercand sa spionez id-ul id4 pe 10/9/2011 4:58:46 PMScris in MVS 2010, .NET Framework 4.0Download : Download Yahoo! Spy Monitor.rar from Sendspace.com - send big files the easy wayP.S. nu merg id-urile cu ymail.com/rocketmail.com, sursa este inclusa Edited October 9, 2011 by Maximus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holographic Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 e programat de tine?ar fi bine sa-i adaugi un camp unde utilizatorul ar putea sa introduca automat un ID, fara a redacta un fisier. Si verificarile ai putea sa le faci putin mai des, pentru ca de obicei serviciile de verificare online pun captcha doar la un spam intens. Eventual poti adauga verificarea pe mai multe siteuri, sa zicem 5. Si faci verificari pe fiecare din 5 in 5 minute, adica un refresh efectiv in program apare fiecare minut.Facusem si eu unul de asta ceva timp in urma, vezi poate mai scoti ceva folositor din elY!MInvisibleCheckerC Builder 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 9, 2011 Author Report Share Posted October 9, 2011 e programat de tine?ar fi bine sa-i adaugi un camp unde utilizatorul ar putea sa introduca automat un ID, fara a redacta un fisier. Si verificarile ai putea sa le faci putin mai des, pentru ca de obicei serviciile de verificare online pun captcha doar la un spam intens. Eventual poti adauga verificarea pe mai multe siteuri, sa zicem 5. Si faci verificari pe fiecare din 5 in 5 minute, adica un refresh efectiv in program apare fiecare minut.Facusem si eu unul de asta ceva timp in urma, vezi poate mai scoti ceva folositor din elY!MInvisibleCheckerC Builder 6da Holographic, e programat de mine.buna idee ai cu acel camp, cat despre acele 5 situri... eu am numai unul, cel din sursa daca te-ai uitat in ea, am sa caut mai multe situri si am sa-l fac mai complex.ms pt program!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sese Posted October 9, 2011 Report Share Posted October 9, 2011 Idee: sa verifice si daca persoana era pe invisible sau nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Idee: sa verifice si daca persoana era pe invisible sau nu.sese dar zice "id3 era INVIZIBIL pe 10/9/2011 4:58:46 PM"If (status = "0") Then idstatus = id & " era OFFLINE pe " & Date.Now ElseIf (status = "1") Then idstatus = id & " era INVIZIBIL pe " & Date.Now ElseIf (status = "2") Then idstatus = id & " era ONLINE pe " & Date.Now Else idstatus = "Eroare incercand sa spionez id-ul " & id & " pe " & Date.Now End Ifdaca te referi la versiunea ce va urma, e normal ca va spune , principiul va fi acelasi doar ca voi mai adauga cateva server si acel camp anyway sper ca a fost de folos programu si thx pt commenturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...