SticKyWoX Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Stie cineva cam cat costa un hamster+cusca la pet-shopul din tiglina (galati)?Nu le gasesc site-ul (daca au asa ceva),iar preturile de pe net difera mult de cele din magazin.Multumesc xD. Quote
daatdraqq Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Lumea nu stie cum sa scape de soareci si tu ii cumperi .Am la tara fara numar fara serie , daca-i prinzi sunt ai tai moka . Quote
Nokia94 Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Lumea nu stie cum sa scape de soareci si tu ii cumperi .Am la tara fara numar fara serie , daca-i prinzi sunt ai tai moka .Ii traba hamster nu soareci La tara nu cred ca ai hamsteri, poate ai sobolani. Quote
Zolder Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 http://www.animale.ro/forum/showthread.php?68844-vand-sobolani Quote
SticKyWoX Posted October 30, 2011 Author Report Posted October 30, 2011 Lumea nu stie cum sa scape de soareci si tu ii cumperi .Am la tara fara numar fara serie , daca-i prinzi sunt ai tai moka .Mi-a placut asta .Vreau sa-i cumpar neaparat de la un pet-shop ingrijit sau de la prieteni apropiati.Am cumparat acum vreo 2 ani o broasca testoasa de pe un forum si mi-a murit in prima saptamana...Nu mai am nevoie.Puteti inchide Topicul Quote
ENCODED Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 E chiar atata de greu sa dati un search pe google ? trebuie sa faceti topic despre orice ? Quote
tur334vl Posted October 30, 2011 Report Posted October 30, 2011 Mi-a placut asta .Vreau sa-i cumpar neaparat de la un pet-shop ingrijit sau de la prieteni apropiati.Am cumparat acum vreo 2 ani o broasca testoasa de pe un forum si mi-a murit in prima saptamana...Nu mai am nevoie.Puteti inchide Topicul frate .. te duci la colegu il prinzi il vopsesti in olb ii torni niste vin in ochi si ai un hamster si nu te mai arzi ata de mult la bani plus te mai distrezi cand ii prinzi . pana mea .. a inceput mania "ANIMALELOR DE CASA" toti creti sau pitipoancele au cate un catelus .. si de ce ai mai deschis aici topic? iti era greu sa astepti pana maine sa te duci sa intrebi ? si eu am niste nelamuriri cu niste preturi dar nu am postat pt ca stiu ca maine pot sa intreb la magazin Quote