Jump to content
SticKyWoX

Pet-Shop Galati

Recommended Posts

Posted
Lumea nu stie cum sa scape de soareci si tu ii cumperi .Am la tara fara numar fara serie , daca-i prinzi sunt ai tai moka .

Ii traba hamster nu soareci =))

La tara nu cred ca ai hamsteri, poate ai sobolani.

Posted
Lumea nu stie cum sa scape de soareci si tu ii cumperi .Am la tara fara numar fara serie , daca-i prinzi sunt ai tai moka .

Mi-a placut asta :)).

Vreau sa-i cumpar neaparat de la un pet-shop ingrijit sau de la prieteni apropiati.Am cumparat acum vreo 2 ani o broasca testoasa de pe un forum si mi-a murit in prima saptamana...

Nu mai am nevoie.Puteti inchide Topicul :)

Posted
Mi-a placut asta :)).

Vreau sa-i cumpar neaparat de la un pet-shop ingrijit sau de la prieteni apropiati.Am cumparat acum vreo 2 ani o broasca testoasa de pe un forum si mi-a murit in prima saptamana...

Nu mai am nevoie.Puteti inchide Topicul :)

frate .. te duci la colegu il prinzi il vopsesti in olb ii torni niste vin in ochi si ai un hamster si nu te mai arzi ata de mult la bani ;) plus te mai distrezi cand ii prinzi :)) . pana mea .. a inceput mania "ANIMALELOR DE CASA" toti creti sau pitipoancele au cate un catelus ..

si de ce ai mai deschis aici topic? iti era greu sa astepti pana maine sa te duci sa intrebi ? si eu am niste nelamuriri cu niste preturi dar nu am postat pt ca stiu ca maine pot sa intreb la magazin :D