Maximus Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 eu zic ca nu o sa pice nici un facebook...oricum TUK(un turc) era pe ircd-ul lor acum 2 luni (mai mult sau mai putin) .. si numai el avea <> 5000 dronecu 5000 de drone cred ca pici facebook-uk... acum nu stiu pt cat timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_prime Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 true anon au declarat-o fake de mult, de foarte mult timp, nici macar nu mai e deschis pentru dezbatere subiectul, mai informati-va si voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
yceman Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 stiti cum sunteti voi acum ? Ca babele alea de la otv care asteptau sfarsitu lumii in vara..si in 2000 si in 2012 si tot asa...numai ca in varianta IT 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 stiti cum sunteti voi acum ? Ca babele alea de la otv care asteptau sfarsitu lumii in vara..si in 2000 si in 2012 si tot asa...numai ca in varianta IT asta a fost prea tare !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 stiti cum sunteti voi acum ? Ca babele alea de la otv care asteptau sfarsitu lumii in vara..si in 2000 si in 2012 si tot asa...numai ca in varianta ITSenzational Link to comment Share on other sites More sharing options...
maskatu Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 (edited) superba constatatie @ycemanoricum daca ar cade FB,mare branza,si asa nu il folosesc,si cred ca sunt multi ca mine.daca se cred asa tari grupul astia de .....,de ce nu ataca vreo institutie internationala,fara sa dau exemple,ca ar dispare toata criza asta mondiala,si ar face cu adevarat un bine comunitatii internationale. Edited November 5, 2011 by maskatu niciunul Link to comment Share on other sites More sharing options...
maskatu Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Auzi redcoder, sau cum pula mea te numesti,este prima oara cand injur aici pe forum,si asta din cauza ta,dar pe tine ce pula mea te intereseaza de ce m-am inscris eu aici?In caz ca nu stiai,este un forum cu inscriere libera,iar daca nu iti place te sfatuiesc sa te dai cu capul de pereti si fati un forum privat pe baza de invitatii,asta asa ca sa nu mai futi tu lumea la cap,cine mortii mati te crezi ,pisat de om ce esti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabron Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 AnonOps Communications Nu e mai ok asa decat sa v-a certati ca niste idioti pe aici ?Cei de la Anon au spus clar ca nu vor avea treaba cu facebook , cel putin nu acum , au altele pe "cap" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Si nici nu vor avea Link to comment Share on other sites More sharing options...
maskatu Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Nu va mai credeti asa de destepti.Fiecare dintre noi e specializat in ceva.Eu de exemplu sunt unul dintre aceia,care va alunga plictiseala,si va face un film nou cu subtitrare romaneasca,release si multa munca ,pe care sunt sigur ca tu nici macar nu o cunosti.Daca m-am inregistrat aici,am facuto pentru ca e interesant forumul,si cred ca oricine e liber sa isi spuna o parere.Nu este nevoie ,sa imi critici tu posturile sau scoala care am facuto,ca oricum nu ma intereseaza.Daca te crezi asa destept,imi dadeai o replica educata,si nu "ce pula mea".Asta imi da dovada,ca nu esti cu nimic mai presus ca mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Nu se va intampla nimic ! In caz contrar am sa va dau toate logurile mele (mailuri si toate cacaturile). Un fel de pariu Vorbesc serios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boroqualk Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 (edited) Eram sigur c? a?a se va intampla. Edited November 5, 2011 by Boroqualk ă Link to comment Share on other sites More sharing options...
hack1409 Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 mai au timp pana la ora 24:00 ,le place sa tina loumea in suspans.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AhEaD Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Thread closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...