kav_detox Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Nu stiu daca l-ati vazut sau nu, dar meritachiar daca nu sunt femei pe aici...The Silent Scream | Strig Quote
wildchild Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 (edited) Saw it long time ago.Ar trebui sa va ganditi sa fiti mai responsabili inainte sa sariti la gaurica, nu este chiar asa usor sa iei o viata, chiar daca fetusul este la inceput.Ca sa nu mai zic ca unii oameni(chinezii) mananca supa de fetus. Edited November 10, 2011 by wildchild Quote
devacanta Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Ca sa nu mai zic ca unii oameni(chinezii) mananca supa de fetus. Intrebarea este: Ce nu mananca chinezii? Quote
crs12decoder Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Saw it long time ago.Ar trebui sa va ganditi sa fiti mai responsabili inainte sa sariti la gaurica, nu este chiar asa usor sa iei o viata, chiar daca fetusul este la inceput.Ca sa nu mai zic ca unii oameni(chinezii) mananca supa de fetus.Si te mai intrebi de ce urasc eu chinezii.Jupoaie animale de vii, trec cu masinile peste copii si nimeni nu sare in ajutorul unui copil zdrobit de masina, intins pe jos.Daca ar fi dupa mine i-as extermina pe toti. Sunt multi, sunt nenorociti, aduc numai suferinta in lumea asta.Nu ma mai uit la film. Stiu despre ce e vorba. Am facut intr-a 11-a un proiect despre avort ca sa particip cu el la un rahat de concurs la psihologie. Stiu in esenta cum se face si nu vreau sa vad cu ochii mei. Quote
adonisslanic Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Chinezii sunt buni la fabricat shit. Aka sclavi. Ar trebui reconditionat marele zid chinezesc Quote
crs12decoder Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 @Crs, despre chinezi... Eu sunt un 'toma necredinciosul' de felul meu, in sensul ca nu cred pana nu vad cu ochii mei. De-alungul timpului s-au inventat atatea cacaturi de filme cu/despre extraterestii (ca sa amintesc de un subiect mai cunoscut) dar la un moment dat tot s-a recunoscut ca a fost ceva regizat. Sigur, nu spun ca asta n-ar fi o strategie a guvernelor sa ne tina departe de subiect, dar tocmai la asta vroiam sa ajung, nu stii ce sa mai crezi, exista multe contradictii. Asa ca te sfatuiesc sa numai crezi tot ce vezi, cel putin nu asa... la prima vedere.Ia de aici prietene: ! Quote