yceman Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Vreau si eu sa stiu o cazare prin brasov sau prin statiunile de langa.Preturi si numere de telefon.Sau gasesc ca in constanta persoane la intrare in BV cu cheie ? Quote
united7170 Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Daca ai bani de hotel ... incearca aici:RESIDENCE HIRSCHER - Un Nou Concept, Apart-Hotel. Quote
yceman Posted November 10, 2011 Author Report Posted November 10, 2011 Daca ai bani de hotel ... incearca aici:RESIDENCE HIRSCHER - Un Nou Concept, Apart-Hotel.pe google am gasit si eu... dar ca orice student caut varianta cat mai ieftinealaEra marfa un numar de tel de la unu deala care sta cu cheile la drum.Dar si un motel sau pensiune unde a fost cineva si stie ca preturile sunt ok Quote
dixongsm Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Sau gasesc ca in constanta persoane la intrare in BV cu cheie ?Nu, asa ceva nu ai sa gasesti. In schimb ai sa gasesti spre Rasnov-->Bran (dar nu numai) in colo o gramada de pensiuni care mai de care, cu oferte de cazare tentante. Preturi incepand de la 50-60 lei/noapte. Preturile sunt per camera, nu per persoana. Quote
sTz Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Ieftineala:Florin R&b Apartments BrasovsauAro Palace Grup Brasov | Hotel Postavarulcoroana/postavaru.Aici, general prinzi wireless in lobby-ul hotelului, dar poate ai noroc si din camera sa mai prinzi cate-un hotspot.Altfel, gasesti garsoniere de la 150euro(+facilitati) in sus.Depinde cat planuiesti sa dai, sa stai, cat de departe de facultate vrei.. Quote
Wav3 Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 (edited) Daca vi sa stai pe timpul facultatii, poate ne combinam la un ap cu 2 camere ca si eu caut coleg, daca nu, poti sta la Aro-Sport, Capitol sau Postavaru dar ala e mai mereu full.In ziar nu gasesti mare lucru sub 180 euro / luna + cheltuieli.EDIT : Mai poti sta la camine (internate) liceale dar sunt departe de facultate (de toate facultatile). De ex, este unul in triaj (la capatul lumii) unde este 1mil 800 cu cheltuieli incluse si stati 4 in camera, baie pe hol, etc.. Edited November 10, 2011 by Wav3 Quote
yceman Posted November 10, 2011 Author Report Posted November 10, 2011 nu pe timpu facultatii mai baieti plec doar intr`un road trip...o sa stau o zi sau doua..in functie de ce gasescO sa ma uit acum peste ce mi-ati dat. Daca mai stie si altcineva alte oferte sa nu se sfiasca Quote
immun3 Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 in ianuarie ajung si eu in bv,poate mergi cu mine yce mergem cu trenu, parca erai din apropiere de cta... Quote