Jump to content
Zatarra

Anonymous Romania Hacked

Recommended Posts

Guest expl0iter
Posted (edited)

Mda.. sigur sunt copii astia... daca ma chinui 2 minute cu un mail si un cookie grabber de yahoo, sigur o sa-i ard :-j Doar ca nu-s genu`... In fine; ma cam enerveaza numele la domeniu :|

Edited by expl0iter
Posted (edited)
n

@pyth0n3 - multe spui dar nu vad sa faci ceva concret

Sa nu uitam ca fiecare care a f?cut ceva , a f?cuto pentru pielea lui ?i pentru bani , eu nu vreau sa fac nimic.

Fiecare nume mare de pe net pe care l-ati pomenit pe acest forum a facut ceva pentru el si nu pentru voi chiar daca va facut sa credeti ca o face in numele vostru.

Eu ma joc doar cu juc?riile mele ?i nu permit la nici o javra sa se joace cu ele.

Am renun?at la orice fel de proiect chiar si la proiectele pe care le-am propus.

Nu stiu daca ma crezi dar mi-am pierdut r?bdarea , si eu am avut foarte multa rabdare.

Nu vreau sa par rasist dar cred ca este adevar ceea ce spun.

In Romania fiecare e pentru el , iar eu nici in momentul de fata nu am reusit sa creez un contact cu cineva .Imi pare rau pentru modul vostru de a gandi.

Doar asa va futeti in cur unul pe altul si nu veti crea niciodata un grup unit.

Daca cineva din voi ajunge sus , uita de unde a plecat asadar mai bine nu se face nimic si sunt mai putine sanse ca cineva sa ajunga sus.

Eu nu am venit pe forum sa imi castig o anumita reputatie, nu am venit sa fac un leu ,

nu am cerut nici un fel de rank , nu am facut nici un abuz de putere si nu am intalnit nici o persoana cu care sa fac ceva.

Si mesajul asta nu e un atac la dresa ta ci doar un mesaj pentru fiecare membru de pe forum.

Edited by pyth0n3
  • Upvote 1
Posted

DuTy^ -nemesis, era si un nume de cod la backtrack, nu mai stiu exact care dar cred ca backtrack 4

numele nemesis exista din inaintea lui nemesis de pe rts :)) (personaje in filme ,firme etc.)

pyth0n3:In Romania fiecare e pentru el

da asa ii si nici o data nu o sa vezi un project bun sau alceva din ro numai gainari si abureala sint citiva care stiu sa faca ceva, dar fac numai cu venit daca fac ceva

in schimb forumul Anonymous Romania ii vraja de mare