Jump to content
PiciuXXL

BugBounty Yahoo.com [Report vuln.]

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. A vrea sa stiu si eu daca Yahoo.com are acel serviciu ca la facebook (bug bounty)

Vreau sa raportez niste XSS-uri

Multumesc anticipat :).

Edited by PiciuXXL
  • Downvote 1
Posted
  spasm said:
NU SE PRIMESTE NIMIC DE LA YAHOO !

O sa repare si atat.

Ok.. nici nu ma mai cinui sa raportez nimic...

Ms... Un admin sa stearga topicul. Ms:|

EDIT:

black_death_c4t, de ce as face asta? Nu vreau sa-l vand... vreau doar sa raportez. Sunt unii acre nu au nici o vina si le sunt furate cookie-urile

Posted (edited)
  black_death_c4t said:
vinde-l ;]

Mai bine raportez... Am primit un mail de la cineva cu un grabber care se pare ca... ce crezi? era xss-ul meu. L-am dat cuiva, iar ala l-a dat mai departe... s-a ajuns sa ma arda pe mine altii cu xss-ul gasit de mine.

O sa-i dau report imediat...

EDIT:

Imi puteti spune und epot da report?

Edited by PiciuXXL
Guest expl0iter
Posted

XSS-urile de yahoo NU SE RAPORTEAZA (Si mai ales sa ai aceleasi xssuri ca ale mele !X()! Se fura painea de la gura altora..! Unii din asta traiesc :))))

Cel mai bine se lasa la locul lor aceste xss-uri :D.

Guest expl0iter
Posted

Vinde-l vere... vinde-l daca ai la cine:P...

Macar asa o sa-ti ajunga si tie banii... E greu la noi la romania.

Posted (edited)
  Ellimist said:
Ai gasit XSS in yahoo si nu stii cum sa il raportezi?:|

Ei si tu, poate l-a gasit in calcul unuia pe care a avut ceva rat, altfel nu-mi explic:p

on: poti obtine pe un xss peste 400 de euro.daca nu te scalzi in bani, poate te gandesti de doua ori inainte sa dai report.

Edited by wildchild
Posted
  wildchild said:
Ei si tu, poate l-a gasit in calcul unuia pe care a avut ceva rat, altfel nu-mi explic:p

on: poti obtine pe un xss peste 400 de euro.daca nu te scalzi in bani, poate te gandesti de doua ori inainte sa dai report.

Ce ma?:o Unde, cui, ce ? wtf? 400 euro?

Nu are cum.

Nu e furat cu rat ci mi-a dat cineva un mail link in care era <iframe src=ceva si am vazut. Eu am acest xss de ceva timp, dar am vazut ca si altii il au. Am vrut sa-l raportez deoarece altii fac pagube mari cu el. Eu doar citesc conversatiile colegilor de la facultate.

Nu-l mai raportez:))

Posted

@Andblood: Si ce daca? Retoric.

@wildchild: Reciteste de Nemessis. N-ar fi rau in semn de respect sa dai close la topic macar si sa nu mai incurajati vanzarea lor. Care are sa fie sanatos, care nu sa caute si o sa gaseasca daca chiar merita.

si oricum topicul era mai mult pentru a primi mesaje private probabil. Verificati si chatul intern si ban daca e.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...