eth0 Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 A comandat cineva de aici?AlcoolDiscount - cumpar vand nunta eveniment petrecere party spirtoase alcool onomastica colaborare whisky bourbon malt vodka sirop gin tequila rom bitter vermuth coniac brandy calvados whisky cream liqueur anise cotnari jidvei murfatlar vinia recas Este real oare? Quote
spider Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 cred ca e legitim insa am dubii in privinta calitatii continutuluiam dat pe google si pare reala treaba, initial credeam ca e ceva de genu duty freeceva asa ieftin nu am asteptari sa fie si original, plm la preturile alea merge incercat Quote
eth0 Posted November 15, 2011 Author Report Posted November 15, 2011 hmmm curios sa ma risc la o comanda voi ce ziceti? Quote
spider Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 plm daca vrei sa incerci, prima data ia ceva mai ieftin, o sticla de jb vad ca e 40 ron, ai putea sa suni la tel ala si sa vezi ce iti zic vad ca au si adresa acolo, daca esti din buc ai putea sa duci pana acolo mai bine, daca nu ia ceva care cu taxe postale cu tot sa nu depaseasca 50 ron Quote
MazaBoY Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 si totusi ... AlcoolDiscount - cumpar vand nunta eveniment petrecere party spirtoase alcool onomastica colaborare whisky bourbon malt vodka sirop gin tequila rom bitter vermuth coniac brandy calvados whisky cream liqueur anise cotnari jidvei murfatlar vinia recas aspectul site-ului lasa un pic de dorit ... Quote
sicilianul Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Vad ca la unele bauturi apare si ceva de genu: 6 bax, 24 bax. Probabil le vand la bax pe alea.Oricum diferenta de pret de pe site si un hypermarket se explica prin tva-ul urias, costurile de manipulare, francize etc. Quote
ripoff Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 whisky e mai scump ca la nonstop..credem ca facem o treaba Quote