yceman Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 (edited) http://www.money.ro/facebook-recunoaste--ii-spionam-si-pe-cei-cu-cont-si-pe-cei-fara-cont--vezi-cum_1163071.htmlnu sunt eu genul paranoia ca voi fi urmarit de cia dar e cam magarie sa intru pe autovit care are buton de facebook si deja ei sa imi ia datele la ce ora am intrat, browser etc. Daca imi mai fierb o tuica o sa ma simt ca in resident evil cu Umbrella Corporation. They will control the worldL.E: am pus si fara diacritice si tot nu merge, am pus link`u cel mai bine Edited November 20, 2011 by yceman Quote
wildchild Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 editeaza post-ul si pune-l fara diacritice, altfel nu apare nimic.lasa un link pana una alta:) Quote
SticKyWoX Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Doamne!!!!Cum sa recunoasca asa ceva?Probleme cu forumul?*****Imi cer mii si milioane de scuze...nu stiu ce s-a intamplat.Nici macar nu am apasat de 2 ori pe Post.Aveam un lag destul de mare(torrentu` asta...),si cand am dat un refresh am vazut 2 posturi . Quote
ROFL Posted November 20, 2011 Report Posted November 20, 2011 Doamne!!!!Cum sa recunoasca asa ceva?Probleme cu forumul?*****Imi cer mii si milioane de scuze...nu stiu ce s-a intamplat.Nici macar nu am apasat de 2 ori pe Post.Aveam un lag destul de mare(torrentu` asta...),si cand am dat un refresh am vazut 2 posturi .Poti sa-ti stergi singur posturile. Quote
bcman Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Solutia (nu stiu cat de eficienta): Priv3: Practical Third-Party Privacy Quote
betivuu' Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 se incarca in 5 ore site ala . Quote
eth0 Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 bun se stie de cand au fost introduse scripturile de geoip location, ip finder, proxy finder, link watch etccc... cea mai buna metoda disable java cand accesezi site-urile bine ca majoritatea utilizatorilor nu stiu asta si nici majoritatea site-urilor nu merg fara java enabled.cand o sa apara primul trojan java scris cu librariile JQuery, sau scris pe Eclipse s.a.m.d, sa vedem atunci cum va fi...si ce schimbari va aduce Quote
cmiN Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Asta e exact ca faza aia cu spirite, fantome si paranormal ... doar daca crezi incepe sa te afecteze.Asa si aici ... doar daca esti strans legat de internet si duci o viata mai mult virtuala incepi sa fii controlat de ei. Quote