kukoolcrivat Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 (edited) Un mic tutorial html de aici am plecat si eu cu html-ul (O mica precizare sa nu credeti ca daca ati cictit acest tutorial sau il invatati acum o sa stiti bine limbajul html) dar oricum limbajul html este foarte mare iar daca nu sti nimik despre el acest tutorial e perfect pentru crearea paginilor si efectelor pe un site.Bafta! Descarca Aici - Tutorial HTML.rarSPER CA V-AM LUMINAT PUTIN CUM STA TREABA CU HTMLApropo tutorialul este in romana... Edited November 21, 2011 by kukoolcrivat Quote
Orlandino Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Mi-a luat ceva sa il citesc cu atentie sa retin cate ceva, dar a meritat. Felicitari Quote
TheWiner Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 @kukoolcrivat Multumesc, acuma o sa il incerc. Quote
MARIUSCS Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 E foarte interesant...Un lucru' care mi-a placut a fost ca ai vorbit putin si despre drepturile de autor.Ti-a iesit destul de frumos.Bravo ! Quote