Jump to content
skizZ

Lr / pp

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut.

Este vorba de Liberty Reserve , PayPal. Am zis ca aici este cel mai bine sa postez. Am o intrebare pentru cei care se ocupa cu vanzarile prin aceste banci online.

In momentul cand vindeti anumite chestii "ilegale" , precupum baze de date din diverse site-uri ( marisoare ) ca exemplu, va folositi contul personal de PP sau LR ?

Un sfat cum este mai bine sa procedezi in momentul cand faci tranzactii de genul as vrea daca se poate.

Multumesc.

Edited by skizZ
Posted

asa dupa tine ce crezi ? daca e ceva mai grav si exista riscul sa fii cautat, crezi ca alora nu o sa le dea prin cap sa te ia si de acolo ? totusi...

cand e vb de ceva cu risc mare indicat e sa fii cat mai anonymus din toate punctele de vedere, mai ales cu plata

Posted
asa dupa tine ce crezi ? daca e ceva mai grav si exista riscul sa fii cautat, crezi ca alora nu o sa le dea prin cap sa te ia si de acolo ? totusi...

cand e vb de ceva cu risc mare indicat e sa fii cat mai anonymus din toate punctele de vedere, mai ales cu plata

Asa dupa mine , e normal ca m-am gandit la asta altfel nu intrebam aici, nu?

Totusi, presupun ca ai un raspuns mai bun ? => CE SI CUM ?

Posted
canada + vpn canada :X

Benny iti multumesc de replay, faza cu anonimitatea nu-i o problema.

Ce nu inteleg eu e chestia cu conturile de paypal , cand vrei sa faci cashout.

Imi poti da un raspuns aici?

Posted

In primul rand. Nu compara Paypal cu LibertyReserve.

Paypal iti cere datele personale pentru a face cashout, asta daca nu esti din UK si poti scoate 1k$ parca, fara card atasat.

LibertyReserve e cel mai safe / secure / si care iti garanteaza 100% anonimitatea. De ce spun asta? Simplu, nu ai nevoie de numele tau, pur si simplu poti fi oricine pe orice cont. IP-urile se salveaza doar daca vrei tu. Ai 7 masuri de protectie. Deci daca cineva iti afla parola, ia fix pula. Banii nu ii poti scoate prin LR, ci trebuie sa te folosesti de 'site-uri' afiliate prin care faci exchange. Iti va lua ceva comision dar esti anonymous. Pentru asta e foarte cautat LR, si mai scump la exchange.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...