The_Arhitect Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 (edited) BackTrack 5 Wireless Penetration Testing Beginner's GuideSo, here it is:http://www.fileserve.com/file/FuePK22/1849515581.pdfFile: 1849515581.pdf (16.6 MB) Edited December 4, 2011 by Nytro Quote
Nytro Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Posteaza si o mica descriere te rog. Nu cred ca are rost sa "ascunzi" link-urile.Mutat la Wireless. Quote
The_Arhitect Posted December 4, 2011 Author Report Posted December 4, 2011 Mai multe detali le gasiti aici http://thehackernews.com/2011/09/book-backtrack-5-wireless-penetration.html Quote
gallardo Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 am nevoie de un mic tutorial in bt5 versiune dvd cum as putea s-a instalez modemu pentru net si restul dispozitivelor externe modemu este onda mt825-up 14,4,mbps, sa-u un link unde imi arata ce trebuie facut ca banuiesc ca fara o mica conexiune nu as putea face nimic Quote
TheTime Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Ai nevoie de acea mica conexiune doar dac? vrei google cât timp testezi re?elele. B?nuiesc ca scopul t?u e sa ai net prin wireless de la al?ii, deci nu ai nevoie decât de backtrack, o placa wifi capabila de injec?ii ?i cuno?tin?e Quote
soll86 Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 si probabil placa interna de wifi a laptopului nu e suficienta .. trebuie un Adaptor Wireless Quote
Pugna Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 si probabil placa interna de wifi a laptopului nu e suficienta .. trebuie un Adaptor WirelessDa, ai nevoie de unul extern. Quote
co4ie Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Gresit... Placa interna a laptopului este destul de capabila ... nu ai nevoie de nimic extern neaparat !!Cat despre Problema ta gallardo...1. instaleaza pachetul libqt3-mt2. descarca MT825UP.TIM.L.B103. dezarhiveaza4. go @: sh ./install.sh5. reboot6. Ar trebui sa il gasesti la coneziuni internet ...Sper sa te ajute ... Quote
Pugna Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Gresit... Placa interna a laptopului este destul de capabila ... nu ai nevoie de nimic extern neaparat !!Cat despre Problema ta gallardo...1. instaleaza pachetul libqt3-mt2. descarca MT825UP.TIM.L.B103. dezarhiveaza4. go @: sh ./install.sh5. reboot6. Ar trebui sa il gasesti la coneziuni internet ...Sper sa te ajute ...Am o placa Intel Centrino Wireless pe care n-am putut sa o adaptez la Backtrack. Am cautat indelung resurse pe net, dar fara rezultat. Sigur spui ca da roade ? Merci. Quote
gallardo Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) am reusit ceva s-a fac ceva cu backtrack5 am un dispozitiv wireless extern model D-Link n150 care nu stiu daca este capabil pentru packets injections am copiat si io un tutorial facut de cineva si cand am ajuns aproape spre final unde trebuie bagat codu ( aireplay-ng -2 -p 0841 -c :FF:FF:FF:FF:FF:FF -b (mac adress) mon0 ) lui ii apare sid mac si il intreaba daca vrea s-a folosesca acel pachet iar mie numi apare ca s-a pot merge mai departe am asteptat minute infinite lam luat de la capat de vreo 5 ori fac testu pe roteru meu vechi care este un linksys protectie wpa 2 psk Poate s-a fie din cauza la router pentru ca nu este conectat in reteaEdith.... Nimeni Nici Un Raspuns Edited December 9, 2011 by gallardo Quote
co4ie Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) @Pugna cand am zi ca Placa interna a laptopului este destul de capabila ma refeream ca este capabila daca este si compatibila !!! Zi si tu modelul la placa ... sau chipset-ul ca sa iti zic ce driver suporta injectie / daca suporta injectie ...lspci | grep Wireless -->> daca nu iti apare nimic asa da doar "lspci" si selecteaza placa wifiifconfig wlan0 -->> sau cum se numeste adaptorul tau (presupun ca wlan0 sau ath0)si da un reply cu ce iti da !!@gallardo:1. daca folosesti linux fa si tu ce am scris mai sus si da un reply cu rezultatul sa vedem ce driver se potriveste si daca suporta injectie... 2. tu cu , comanda de mai sus ce vroiai sa faci ? ce cod sa bagi si unde? daca incercai pe WPA e simplu ... dar trebuie sa ai un client deja conectat !! nu stiu ce tutorial urmareai tu dar se pare ca te-ai complicat rau si degeaba cu frame selection...si orice ati face ... daca aveti un AP sau placa wifi si vreti sa vedeti daca suporta injectie aireplay-ng -9 -e "ESSID" -a "BSSID" mon0unde: -9 este testul de injectie "ESSID" numele AP-ului "BSSID" MAC-ul AP-uluiLE: Ce ma seaca ca in modul normal de a posta (nu advanced) nu este butonul de "code wrap" Edited December 7, 2011 by co4ie Quote
hirosima Posted May 10, 2013 Report Posted May 10, 2013 am reusit ceva s-a fac ceva cu backtrack5 am un dispozitiv wireless extern model D-Link n150 care nu stiu daca este capabil pentru packets injections am copiat si io un tutorial facut de cineva si cand am ajuns aproape spre final unde trebuie bagat codu ( aireplay-ng -2 -p 0841 -c :FF:FF:FF:FF:FF:FF -b (mac adress) mon0 ) lui ii apare sid mac si il intreaba daca vrea s-a folosesca acel pachet iar mie numi apare ca s-a pot merge mai departe am asteptat minute infinite lam luat de la capat de vreo 5 ori fac testu pe roteru meu vechi care este un linksys protectie wpa 2 psk Poate s-a fie din cauza la router pentru ca nu este conectat in reteaEdith.... Nimeni Nici Un RaspunsTe ajuta linkul de mai jos: compatibility_drivers [Aircrack-ng] Quote