Vlachs Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 (edited) Acum 3 zile aveam un client care trebuia sa imi plateasca 200$ pentru un serviciu, din fericire a avut doar 120 si din nefericire a avut pe liberty reserve, amintindu-mi de adi003 aka A.N.C.(user de aici pe forum) ca e "cul" si oferea sute de euro pentru cine ii oferea un cont pe un site sau alte cacaturi(si avand discutii cu el inainte) am zis sa il intreb daca face un schimb lr pentru pp!Omul spune ca da, eu zic ok, imi zice ca a doua zi dimineata e probabil sa imi trimita, eu ok, o sa astept, trece ziua si cineva imi propune o intelegere si folosesc mare parte din banii care ii aveam pe un cont de pp, il intreb cum merge treaba, trimite/nu trimite, nu raspunde, ramanand fara bani in momentul ala pe paypal(celelalte conturi find blocate) il mai intreb mai pe seara, tot la fel!Nici acum nu a raspuns si nu cred ca o sa o faca in curand!Morala: Nu folositi liberty reserve ca sa cumparati ca va luati muita, si nu aveti incredere in toti ..., totusi nu inteleg de ce ai face un cacat ca asta sa iti distrugi credibilitatea, tragi o teapa dar macar nu o fa in "ograda ta", unora o sa vi se para ca fiind un gest cool din partea lui sau ceva, unora nu, nu mor dupa banii aia dar nici bine nu imi pare si postul e pur informativ, un scamer mai putinYM: adriannicolaecute@yahoo.comSkype: adriannicolaecuteLive: adriannicolaecute@live.deMasa: ROSU LILIANA-ADRIANA(15 noiembrie 1969)Ultima adresa cunoscuta in Germania, 33803 Steinhagen, Brockhagenerstr. 7Ultima adresa cunoscuta in Romania: Lugoj, str. Izlazul Mic nr. 1A, jud. TimisEL: Cute Adrian-Nicolae(02.11.1988) Edited December 5, 2011 by Vlachs sa fie indexat mai bine mail-ul Quote
cosminn93 Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 sunt patit !Dar eu i.am trimis ceva pe e-mail si porma si.a bagat p l a in el de id si tot ce avea el pe acolo Quote
tic_tac Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 (edited) Faza de cacat ! benny_loppa asa sunt unii cam 90% din romani umbla dupa inselaciune se fut in cur si pt 1$ , iar LR e aiurea nu poti face nimic nici macar o disputa amarata Edited December 5, 2011 by tic_tac Quote
GarryOne Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 era un topic nu de mult unde unu a cerut idei de facut bani pe net, la care unul a raspuns: "dati tepe"ce se mai.... Quote
Guest expl0iter Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 adriannicolaecute@yahoo.com Il stiu.A.N.C aka Aey Nqj Cjx de pe ISR...Sincer.. e un fraier ... il stiu foarte bine:P Quote
gotr00t Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Gaxee.com - Automatic E-Currency Exchange, LR, Webmoney, iGolds, Paypal, Western Union, Money Gram. instant payment, no feeimi schimba lr cu paypal de ceva timp si nu a durat niciodata peste 2 ore. Quote
Vlachs Posted December 5, 2011 Author Report Posted December 5, 2011 Gaxee.com - Automatic E-Currency Exchange, LR, Webmoney, iGolds, Paypal, Western Union, Money Gram. instant payment, no feeimi schimba lr cu paypal de ceva timp si nu a durat niciodata peste 2 ore.De acum o sa folosesc si eu Quote
AhEaD Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Si eu recomand gaxee au ceva comision dar mergi la sigur ! Quote
GarryOne Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 ca bine zici benny_loppa, am patit exact ca tine Quote
Stealth2 Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 Liberty Reserve – largest payment processor and money transfer system. Liberty Reserve serves millions since 2002 - Exchangers aveti in pula mea 100 de exchangers si voi tot va luati teapa.folosesc wm-center.com Quote
Nytro Posted December 5, 2011 Report Posted December 5, 2011 (edited) Edit: Am inteles gresit, scuze. Edited December 5, 2011 by Nytro Quote