securityfocus.eu Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) Video Tutorial : [url= ] Edited December 11, 2011 by Nytro 1 Quote
adonisslanic Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) Nytro, incepi sa ai concurenta la postari de genul Edited December 7, 2011 by adonisslanic HE CAN SPEAK, so no bot :| scuze Quote
adonisslanic Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) El/ea.// Nytro e adminul forumului ^^ Si de obicei el posteaza stiri de genul Edited December 7, 2011 by adonisslanic Quote
securityfocus.eu Posted December 7, 2011 Author Report Posted December 7, 2011 Cred ca ma confunzi. Acum cateva minute am facut user pe site. Quote
aaa1 Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 (edited) Nu prea se vede ce scrii tu acolo asa ca mai bine sa pui si ceva text here. Edited December 7, 2011 by aaa1 Quote
securityfocus.eu Posted December 7, 2011 Author Report Posted December 7, 2011 Salut,Este facut pe HD 720p schimba la Youtube din 480p la 720p. Quote
aelius Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 @securityfocus.eu: Ideea ta cu site-ul de stiri de sec. este buna, insa ar trebui specificata sursa. Daca nu specifici sursa articolelor, oamenii nu o sa mai intre pe site la tine si o sa pierzi respectul comunitatii. Ma uitam prin site la tine si am observat cateva subiecte, printre care si:"Google struggling to meet cookie law requirements""Military contractor warns of new Adobe Reader exploit"Titlurile acestor subiecte au spatii foarte mari intre cuvinte, timp in care, cealalte au spatii normale. Asta ma duce la ideea ca formatarea in urma copy/paste nu s-a facut corect.Si scoate adresa de email care este pusa "clear text" la contact. E jenant sa vezi asa ceva pe un site de securitate. Reclama aia adsense, poti face o alta reclama mai mica, la sfarsitul articolelor. Daca este pusa chiar acolo in header, strica tot aspectul iar lumea o sa creada ca acel site este facut special pentru asta.La newsletter, ar fi bine sa fie specificat cum se stocheaza si utilizeaza datele oamenilor care se inscriu, cat si frecventa email-urilor.Sper ca nu te superi .. Quote
securityfocus.eu Posted December 7, 2011 Author Report Posted December 7, 2011 Salut,Mersi frumos pentru observatii dar nu este terminat. Nu prea am avut timp sa il fac sincer. O sa incerc cat de repede sa il modific. Mersi frumos inca o data. Quote