Jump to content
b3b3

Intrebare?

Recommended Posts

Posted

Pot face cumva ca un numar de telefon anume sa numai primeasca apeluri dar fara ca eu sa am acces la telefon pentru a introduce coduri, redirectionare, etc!

Multumesc!

Posted
da, poti sa deconectezi telefonul , sau sa scoti SIM-ul.

sau poti sa pui un soft de blacklist, in cazul in care este telefonul tau.

altfel sa iti explic... daca noi 2 nu ne cunoastem dar eu iti stiu numarul... cum ti-l pot bloca sa numai primesti niciun apel ?!

Posted

Sau poti suna la cosmote de exemplu, si sa zici ca de pe numaru ala iti vin o gramada de sms inselatoare, cu promotii, ca ai castigat nu stiu ce... si le ii rogi frumos daca il pot bloca, ca te`ai saturat sa tot primesti mesaje... si asta e o varianta, dar nu stiu daca il mai deblocheaza

Posted

Visezi, nu se poate sa faci nimic omule:)

Cea mai plauzibila varianta care imi trece prin cap e sa faci cu un sms bomber si sa ii dai non stop mii de mesaje sa se tot blocheze sau sa mearga greu astfel sa il fortezi pe proprietar sa nu o mai foloseasca, cel putin pentru o vreme.

Altceva nu prea ai ce face.

Spor

Posted (edited)

Daca nu ai acces la telefon nu prea ai cum

Cel mai simplu ii ceri telefonul si ii zici ca vrei sa verifici ceva si scrii *33*0000#

EDIT:

Daca sti cateva detalii despre persoana respectiva si vrei sa te razbuni suni la orange/vodafone si le spui ca ai pierdut nr de tel si sa il blocheze, informatiile pe care ti le cere sunt:

- Numele

- Cand ai cumparat cartela

- Cand ai facut ultima reincarcare

- Cand ai pierdut tel/cartela

METODA TESTATA de mine merge 100%

Edited by FearDotCom