Maximus Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Programul l-am facut pentru a usura criptarea / decriptarea textelor.Este destul de usor de folosit.Pentru a cripta un text deschidem programul, alegem Cripteaza text ; introducem textul (RST spre exemplu) in casuta din dreapta apoi alegem metoda ... sa zicem ZONG22 dupa care apasam Cripteaza , alegem alta metoda , TRIPO-5 dupa care apasam iarasi Cripteaza.Ne-am ales cu "eo1xegTT" (textul criptat) si "ZONG22>TRIPO-5>" fiind ordinea criptarii.Pentru a decripta alegem Decripteaza text ; acolo avem 2 optiuni , Decripteaza (se va alege metoda manual)si Auto Decripteaza (se va introduce ordinea criptarii in casuta de sub "Ordinea criptarii").Introducem textul criptat ("eo1xegTT")in casuta din dreapta, oridinea criptarii in casuta de jos ("ZONG22>TRIPO-5>") si apasam Auto decripteazaProgramul se foloseste de Best encryption for network security. (nu poti accesa crypo.com > nu poti folosi programul)Download : Download crypo.com.exe from Sendspace.com - send big files the easy waySper sa va fie de folos !+rep daca va este util Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 In ce l-ai facut ? Oricum, nu e hack-tool.OFF : Incearca sa nu mai cersesti reputatie ca aia de pe youtube.OFF 2 : "spider" este tot contul tau ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted December 10, 2011 Author Report Share Posted December 10, 2011 (edited) E facut in Visual Basic (MVS 2010)Ok, nu e hack tool.si nu cersesc reputatie bro +rep daca va este util nu "Dati-mi si mie +rep ca vreau sa cresc , va rog frumos" (oricum am sa tin cont)spider e spider , nu sunt tot eu Edited December 10, 2011 by Maximus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown. Posted December 10, 2011 Report Share Posted December 10, 2011 Sau: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!Care a mai fost postat... Same shit!GJ pentru efort. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...