eth0 Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Flagrant de un milion de dolari la Iasi - Social - Observator Antena1Ofiterii FBI si politistii italieni si-au dat mana pentru a organiza la Iasi, alaturi de anchetatorii romani un flagrant de un milion de dolari! Un general din armata Ucrainei a fost retinut intr-o banca din centrul Iasului, alaturi de alti doi cetateni straini. Cei trei se pregateau sa ridice un milion de dolari. Nu erau banii lor. Suma uriasa a fost furata prin fraude bancare repetate si tranzactii neautorizate. Quote
The_Arhitect Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 (edited) Erau bucurosi cred ca a prins potul cel mare , si a fugit la banca si ia saltat FBI Edited December 11, 2011 by The_Arhitect Quote
DuTy^ Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Se poate ridica un milion de dolari in cash in romania? ? Quote
XgaMeR Posted December 10, 2011 Report Posted December 10, 2011 Se poate ridica un milion de dolari in cash in romania? ?Tocmai de asta cred ca ia prins Quote
firewind Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 (edited) 1. se poate ridica, orice suma, cu x conditii, cum ar fii: - orice ridicare de cash, ce depaseste 10k euro, trebuie anuntata, cam cu 48 de ore, inainte; in timpu asta, se verifica, astia stiu, o o lege, ce dreak....O.N.P.C.S.B.- orice cerere de ridicare numerar neanunta, peste limita 10k este comisionata cu 2-5%, si este verificata in secunda 2- se cere justificarea folosirii sumei, + ca banca iti asigura gratis paza, paza pe care o poti refuza, sau nu.2. dreak sa-i duca, la puscarie cu ei, ca-s si prosti, si ne fac de ras3. inainte de a traversa strada, fii sigur ca ai in fata o zebra, ca semaforul e verde (cam ca dolarii), ca nu vine nik, din stanga sau dreapta, si ca nu auzi sunete similare cu cele din nfs: documenteaza-te, fii informat Edited December 11, 2011 by firewind Quote
unbeliever Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 era misto daca ii si numarau:)) Quote
ripoff Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 rusi prosti nu puteau sa-i scoata cate 5-6 k /zi trebuiau toti odata...si cash...varza Quote
firewind Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 rusi prosti nu puteau sa-i scoata cate 5-6 k /zi trebuiau toti odata...si cash...varzaO.N.P.C.S.B.este valabil si pentru tranzactii cumulate, rtfm, in pdf; as fii complexat, si traumatizat emotional, sa am 9k in mana, ai beau imediat, si 90k in banca, de care nu ma pot atinge, nui-pot cheltui. Quote
Petzy Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Nu o dau in conspiratii dar sa salti un general ucrainean apropiat de voronin, iuschenko si alte personalitati pro ruse imi suna a mai mult decat 1 mil de $Milionu' mi se pare doar pretextul legal sa il retina pentru alte informatii.Mi se pare umpic hilar ca il salta la 1 mil $ de ce nu la 500.000 ? Doar banii aia sau adunat treptat, nu?L-au lasat frumusel sa isi faca treaba si au asteptat momentul prielnic sa il salte, gen cand e el in persoana inafara ucrainei la ridicat si deci in controlul lor. Si pana face Ucraina stiu eu ce cereri de extradare sa fie judecat la ei pe motiv ca e general in armata lor si draga doamne 'pestisor prea mare' si 'le pune siguranta in pericol' il mulge serviciu roman de informatii cu americanii de tot ce stie baietu.Oricum, misto Quote
spider Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 probabil nu s'au inteles intre ei la imparteala Quote
Guest expl0iter Posted December 11, 2011 Report Posted December 11, 2011 Lacomi... Daca fac ceva, macar sa faca cu cap...Pana la urma e frauda.. Bine au patit Quote