cl4u123 Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Salut, am si eu o intrebare, am instalat cPanel-ul pe un server, dar am inteles ca trebuie "cumparat" ca sa primesti user:pass sa il poti folosi (intra in el prin explorer), e vreo alta modalitate sa-l pot folosi fara sa-l cumpar ? gen serials sau gen ? Quote
aelius Posted December 13, 2011 Report Posted December 13, 2011 Salut,Este 14-15 euro lunar pentru VPS sau 35-40 euro lunar pentru server dedicat licenta. Nu e vorba de "primit" user/pass, este vorba de licenta pentru utilizarea lui. Poti face request la ei pe site pentru o licenta de test.Daca faci vreun business (hosting & stuff) pe serverul acela si ai nevoie de cpanel, atunci iti recomand sa cumperi licenta. Este destul de praf cpanel-ul 'by default', daca il iei nulled sau mai stiu eu ce balarie, risti sa ajunga site-urile clientilor tai pe forumuri sau pe scriptmafia Ca idee, aia e regula, il testezi, iti place, il cumperi. Quote
cl4u123 Posted December 14, 2011 Author Report Posted December 14, 2011 Aha... am inteles, mersi de raspuns Quote
PingLord Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Tex,daca nu te superi,ce probleme ai intalnit pe cPanel/WHM ? Quote