daatdraqq Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 "Nr. maxim de vizitatori unici/zi ? "Asta-i noua , n-am mai vazut asa limitare . Quote
Cheater Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Ce panou de administrare folosesti? (cpanelul acela) Quote
xcata Posted February 12, 2012 Author Report Posted February 12, 2012 Ce panou de administrare folosesti? (cpanelul acela)E secret Quote
Cheater Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Gata, am gasit. Mda nu e ce speram, useless.Bafta cu hostingul! Quote
xcata Posted February 13, 2012 Author Report Posted February 13, 2012 (edited) Bafta cu hostingul!Multumesc Edited February 13, 2012 by xcata Quote
scorpy0n Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Fiecare este liber sa aleaga ce vrea... normal ca o sa aleaga hostingul recomandat benny pentru ca ofera mai multe gratuit Eu va intreb: cine va ofera garantia ca tot continutul site-ului vostru nu va fi sters maine/peste o saptamana/peste un an sau ca accea firma de hosting nu va disparea odata cu toate site-urile gazduite ?Dupa cate saptamani va va raspunde daca aveti vreo problema ? mai bine zis, va va raspunde?Chiar daca nu ma alegeti pe mine eu tot va doresc Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi cu sanatate si bucurii!si tu ce garantie oferi daca vinzi ceva ce e free? ti-ai facut "firma de hosting" pe un serviciu freeYouhosting.com | Welcome | Provide your own free and paid web hosting. Free reseller hosting. Quote
xcata Posted February 15, 2012 Author Report Posted February 15, 2012 si tu ce garantie oferi daca vinzi ceva ce e free? ti-ai facut "firma de hosting" pe un serviciu freeYouhosting.com | Welcome | Provide your own free and paid web hosting. Free reseller hosting.Da.. am zis si eu asa...Dar ce ofer la pachetul SuperVIP nu este freePS: Nu am zis ca am "firma" Quote