Aripipevant Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Am si eu nevoie de cateva sfaturi despre google adsense (daca se poate). Desi nu m-a interesat AdSense pana acum .. acum mi-a cam atras atentia. As avea nevoie de cateva sfaturi..1. Cum primesc plata de acolo2. Are ceva daca nu am 18 ani ?, pot sa fiu banat?3. Si ce ar mai trebui sa stiu ? Quote
-E-xPeRiEnCe Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 nu trebuie sa ai 18 aniplata printr-un cec ar trebui sa stii ca nu accepta site-uri cu warez/piraterii de banat te baneaza cand vrea pl lor Quote
bubu28 Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Vorbe?ti prostii Experience.1. Metoda de plat? : - Western Union Quick Cash * - Cec - livrare standard * - Cec - livrare expres securizat? (Tax? de prelucrare 15,00 €)2. Po?i fii banat dac? încalci una dintre regulile lor. Cât despre vârst? : 14.2 Declarati si garantati in continuare ca: (a) aveti cel putin 18 ani sau sunteti o persoana juridica capabila de a intra in raporturi contractuale; 3. https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=en&answer=48182xPeRiEnCe;304466']nu trebuie sa ai 18 aniplata printr-un cec ar trebui sa stii ca nu accepta site-uri cu warez/piraterii de banat te baneaza cand vrea pl lor Quote
Aripipevant Posted December 25, 2011 Author Report Posted December 25, 2011 Okei, multumesc frumos. Si mai exista o chestie.. Aici cu Wester Union .. eu am card visa de la blanca transilvania .. trebuie iar sa merg pe la ei sa mai completez pe formulare ? sau.. Quote
daatdraqq Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Okei, multumesc frumos. Si mai exista o chestie.. Aici cu Wester Union .. eu am card visa de la blanca transilvania .. trebuie iar sa merg pe la ei sa mai completez pe formulare ? sau..Western Union nu are nicio treaba cu cardul tau . Pur si simplu ei trimit banii in sistemul WU si iti dau un cod . Tu te prezinti oriunde in lume unde vezi sigla WU , spui codul ,suma , numele celui care ti l-a trimis(nu mai retin exact ce iti mai cer ) si scoti banii . Quote
Aripipevant Posted December 25, 2011 Author Report Posted December 25, 2011 Wester Union nu are nicio treaba cu cardul tau . Pur si simplu trimit banii in sistemul WU si iti dau un cod . Tu te prezinti oriunde in lume unde vezi sigla WU , spui codul ,suma , numele celui care ti l-a trimis(nu mai retin exact ce iti mai cer ) si scoti banii .Multumesc, nu pare mare zarva.. Quote
hack1409 Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 din cate am inteles ,plata ti-o pot face si prin posta,banii tii da pe card... Quote