bogdi19 Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Grupul de hackeri Anonymous a reusit sa intre in posesia datelor mai multor carduri de credit si a altor informatii sensibile in urma unui atac informatic desfasurat chiar asupra companiei de analiza internationala Stratfor.Cei de la Anonymous au spus ca intentioneaza sa doneze banii din conturile sparte Crucii Rosii si altor organizatii de acest gen, scrie Venturebeat.Hackerii Anonymous au reusit sa intre in posesia mai multor parole, e-mailuri si carduri de credit ale agentiei americane de analiza politica, Startfor. Cei de la agentia americana au confirmat atacul si au suspendat activitatea serverului afectat si al serviciilor de e-mail.Totusi, cei de la Stratfor spun ca atacul nu este de proportiile anuntate de cei de la Anonymous si ca au fost afectate datele "catorva" membri care cumpara revista de analiza.Cei de la Anonymous sustin ca Stratfor, desi lucreaza cu Pentagonul, nu codificase informatia pe care programatorii au accesat-o. In plus, au anuntat hackerii, Anonymous va dona un milion de dolari (din cardurile sparte) unor organizatii caritabile.Sursa: Hit.ro - Stiri IT, Jocuri, Gadgeturi, Download programe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 1 Milion de ce ma ? De dolari ? De la aia care cumparau revista ? Pfuaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 ma gandesc eu ca oricine poate fi gruparea Anonymous xD (think about the advantages you get when you act in the name of Anonymous) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdi19 Posted December 27, 2011 Author Report Share Posted December 27, 2011 1 Milion de ce ma ? De dolari ? De la aia care cumparau revista ? Pfuaaaa Cine stie ce magnat local o fi cumparat revista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Tot astia ziceau ca nu ei sunt autorii atacului, deoarece nu se incadreaza in aria lor de activitate, ca nu este nimic etic in aceasta actiune. Acum na, imi pun si eu o masca si spun ca cei de la CIA sunt in spatele atacului, o bag pe aia cu "We are anonimusii" si gata, crede tot poporul ce zic eu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petzy Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Anonymous = Robin Hood mai nou.buna asta=)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Anonymusii = Gigi Becali mai degraba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnlineHelp Posted December 28, 2011 Report Share Posted December 28, 2011 Oricum, sa ajungi sa ai o asa influenta in lume e ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...