mengele Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 L-a testat cineva?...am vazut doar ca este based on debian&ubuntu dar inca nu l-am descarcat sa vad ce poate... Quote
Lethe Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 (edited) E primul in top la distrowatch...Mie nu imi merge, the screen flickers la fel si pe Ubuntu 11.10Am auzit ca fac o interfata la gnome-shell sa arate ca gnome2.Pana la urma am instalat Fedora 16 XFCE .Linux Mint 12 is based on Ubuntu 11.10. Jeg din punctul meu de vedere, ubuntu e praf. Edited January 11, 2012 by Lethe Quote
skull Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 E bazat pe Ubuntu 11.10, dar spre deosebire de acesta vine cu interfata gnome ci nu unity. Quote
SENEQ_o Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Poti sa incerci linux mint . Scopul lor e sa fie user friendly si sa contina toate programele necesare unui utilizator cu putina experienta. Au scos acum un nou DE ( Cinnamon ). Arata binisor. Quote
BGS Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Sau poti sa incerci sabayon care e la fel de user friendly. Galleries | Sabayon | Home Quote
mengele Posted January 11, 2012 Author Report Posted January 11, 2012 Multam de raspunsuri...l-am testat azi cu Cinnamon...arata bine dar se misca prost. Quote
Cheater Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Eu folosesc LinuxMint, e dragut, si are cea mai buna implementare Gnome 3, fata de Ubuntu au scos scurtaturile de pe margine si au facut un start menu foarte bine organizat, iar sus ai un buton cu semnul infinit care te ajuta sa organizezi ferestrele deschise, sa cauti aplicatii instalate sau din repository. Alt lucru ce mi-a placut este ca fata de Ubuntu are default 2 Dsktopuri, iar cand incepi sa il folosesti pe al 2-lea il activeaza si pe al trei-lea si tot asa, fara sa ocupe inutil bara de jos, este mult mai light fata de ubuntu, consuma mai putine resurse, mai stabil cu o interfata care sta foarte bine la capitolul usability. Quote
mengele Posted January 12, 2012 Author Report Posted January 12, 2012 Pe ce sistem l-ai probat?pe un i5 cu 8gb RAM Quote
skull Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 Multam de raspunsuri...l-am testat azi cu Cinnamon...arata bine dar se misca prost.Probabil driverul de la placa video nu e tocmai potrivit sau alta incompatibilitate. Quote