poq Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Va merge Yahoo!Mail? Am o problema sau nu va merge nici voua...? Quote
hKr Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 (edited) *Functioneaza.Daca am gandi putin logic, ne-am da seama ca este o problema care provine de la voi, deoarece nu cred ca poti pune varianta ca ar putea fi o problema generala. (Mai ales atata timp cat altora le merge.)Slabe sanse sa pice serverele de la yahoo si toate deodata sau sa fie o problema generala din diferite motive de a nu mai putea face log.Sunt multe posibilitati ce ar putea cauza aceasta problema...*Vrun virus..*A picat externul*Sterge cookies din browser........................... Edited January 14, 2012 by hKr Quote
poq Posted January 14, 2012 Author Report Posted January 14, 2012 Acum merge.Edit:Nu mai merge! Quote
FearDotCom Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Acum merge.Edit:Nu mai merge! Intra pe m.yahoo.com ca merge sigur Quote
eu0800 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Credeam ca-s singurul caruia nu-i merge mess, din browser merge in schimb. Quote
totti93 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Nici mie nu mi-a mers. Am crezut ca e ceva de la mine, dar m-am linistit cand am vazut ca si voi aveti probleme:D Quote
aelius Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 (edited) Daca am gandi putin logic, ne-am da seama ca este o problema care provine de la voi, deoarece nu cred ca poti pune varianta ca ar putea fi o problema generala. (Mai ales atata timp cat altora le merge.)Slabe sanse sa pice serverele de la yahoo si toate deodata sau sa fie o problema generala din diferite motive de a nu mai putea face log.Nu este nevoie sa pice toate odata. Doar un server pe care-l ai in DNS cache. Si daca nu-l ai tu ... il are ISP-ul. De exemplu, RDS tine chiar si 7 zile DNS caching.Ontopic: Da, e mort. mail.yahoo dot com nici in Germania nu merge. Acelasi lucru e si din Irlanda. ICMP merge catre el, http nu. Edited January 14, 2012 by aelius Quote
skull Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Si eu am aceeasi problema. Tot ce tine de yahoo nu-mi merge. Quote
Weedy92 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Oare ce sa intamplat ? Nici mie nu merge numai m.yahoo.com Quote
wildchild Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 (edited) E directorul de la Yahoo. Daca n-ati trimis mass cu adresa voastra de mail , s-a inchis lol.edit: merge Edited January 14, 2012 by wildchild Quote