deserty Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Daca pun parola de Drive encryption de la Win7 + criptare de la True Crypt cu 2 algoritmi in cascada cat de securizat este ? Care sunt sansele de aflare a datelor ? Quote
pyth0n3 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Pai exista un principiu, un fel de formula :Cat de important esti tu + cat de importante sunt datele pe care le ai + daca aduce mai mult profit decat trebuie investit ca sa descopere ceea ce ai tu acolo , atunci probabil se poate gasi o varianta de a intra in posesia datelor tale. Quote
Guest Kovalski Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 adica un fel de ou kinder ? Quote
deserty Posted January 29, 2012 Author Report Posted January 29, 2012 IronKey Personal | usbs.roAr fi ok? Quote
pyth0n3 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Cred ca The GNU Privacy Guard - GnuPG.org ar fi indeajuns Quote
skraoski Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 am eu un stick criptat prima data cu pgp in care am un fisier criptat cu truecryptparola este kilometrica de vreo 45 de caractere care n-are nici un inteles formata din litere, cifre, caractere speciale... cat de usor se sparge? si mai mentionez ca este un micro cs si in caz ca sunt vizitat de cineva fara programare, o inghit dao dracu!!!! Quote
Pugna Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 (edited) Daca esti paranoic, encryptezi tot stick-ul cu truecrypt si in el stochezi datele cu GPG, iar parolele le stochezi in roboform pentru autocomplete ( anti electromagnetic radiation based keylogger ). Edited January 29, 2012 by Pugna Quote
pyth0n3 Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 iar parolele le stochezi in roboform pentru autocomplete ( anti electromagnetic radiation based keylogger ).KeePass Password Safe cross platform + opensource + aceleasi feature , in schimb poti pune mana si pe codul sursa sa vezi cum e facut Quote
100 Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 mai bine folosesti Diskcryptor, spre deosebire de PGP, truecrypt etc... e open source... PGP`ul de expemplu necrackuit trimite encrypton key`urile la ei pe server.. deci aveti grija... Quote
Paul4games Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 mai bine folosesti Diskcryptor, spre deosebire de PGP, truecrypt etc... e open source... PGP`ul de expemplu necrackuit trimite encrypton key`urile la ei pe server.. deci aveti grija...Si truecrypt e open source.... Quote
100 Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Si truecrypt e open source....da correct dar uite iti spun ca s`a intamplat sa il mai desfaca... am citit mai multe discutii pe niste forumuri rusesti... si crede`ma toata lumea cel putin ce cunosc eu sunt toti acsati pe DiskCryptor... mai ales ca acum au scos si o versiune care se misca foarte bine pe SSD`uri... o chestie care PGP`u sau TrueCryptu nu o au Quote
pukamvp Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Jetico BCrypt iti faci un container pe stick.. si iti pui acolo ce vrei sa fie securizat .. Quote
Scorpionadi Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Eu zic sa folosesti TrueCrypt, este destul de bun, are algoritmi de cryptare foarte buni si cred ca pentru tine este suficient(doar daca nu esti un al doilea Tinkode) Quote
100 Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 va dati seama ca daca vrea cineva sa sparga vre`un container dinasta si daca prezentati interes pt ei o sa`l sparga... ganditiva doar ce supercomputer a Bitcoin`u... si cum folosesc placile grafice ale fraierilor sa genereze hash`uri.... Quote