eyexro Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Vreau sa recuperez, sa descopar si sa repet tot ce tine de informatica.. asa ca apelez la voi .. daca aveti ceva resurse.. cursuri IT [ .pdf .doc .docx] ..in special caut TIC cam aici am unele lipsuri... Quote
eyexro Posted January 30, 2012 Author Report Posted January 30, 2012 multumesc.. intre timp am mai descarcat si eu un pack de pe FL ..acum cu Dumnezeu inainte Quote
b3b3 Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 cum le pot lua si eu in calculator? As dori sa iau tot pentru ca le vreau pastrate ca sigur se vor pierde! Quote
aelius Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 cum le pot lua si eu in calculator? As dori sa iau tot pentru ca le vreau pastrate ca sigur se vor pierde!S-a vorbit prin thread-ul asta, sau pe aici mai exact Quote
bcman Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 cum le pot lua si eu in calculator? As dori sa iau tot pentru ca le vreau pastrate ca sigur se vor pierde!Po?i folosi ?i addonul DownThemAll pentru Firefox. Posibil s? mearg? ?i cu alte download managere. Quote