user567 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Un salut la toti membri forumului. Am nevoie de un scanner care sa rulezze pe windows, si care sa faca urmatoarele operati.1. Eu ai dau o lista de siteuri web, o lista de pachuri si un keyword (un cuvant cheie). cum ar fii :- lista siteuri.txt.* www.site1.com* www.site2.com* www.site3.com- lista de pach-uri.txt* /blog/readme.txt* /news/readme.phpasta e doar un exemplu .. lista poate sa contina si 100 de pach-uri.- Keywords* wordpressEl trebuie sa controleze fiecare site daca contine unu sau mai multe pachuri pe server, in acelasi timp sa verifice si daca keyword-ul respectiv este prezent in pagina, url e bun numai daca keywordul este prezent.http://www.site1.com/blog/readme.txt:wordpressps1 : Daca e possibil sa rulezze mai multe thread-uri.ps2 : Daca e possibil sa stetez pentru fiecare pach un keyword divers ... cum ar fi :pach1 : /blog/readme.txt::wordpress - la pach-ul asta sa verifice daca pagina contine keywordul wordpress.pach2 : /news/readme.php::joomla - si aici daca contine keyword-ul - joomla.cam atat, nu sitiu daca te ajuta la ceva .. dar am un astfel de program care ruleaza pe linux .. eu al vreau in windows...Daca va ajuta la ceva, am un program asemanator facut in linux, inclusiv codul sursa, eu am nevoie de el sa ruleze pe windows.Astept propunerile voastre pe privat. Va rog sa-mi precizati (pretul, cat timp necesita realizarea programului, limbajul de programare in care realizati programul, si un id de chat (yahoo messenger, msn, skype - pentru o comunicare mai rapida)).Pentru plata nu va faceti probleme, sunt disponibil de la liberty reserve, paypal si pana la face to face. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pugna Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Un salut la toti membri forumului. Am nevoie de un scanner care sa rulezze pe windows, si care sa faca urmatoarele operati.1. Eu ai dau o lista de siteuri web, o lista de pachuri si un keyword (un cuvant cheie). cum ar fii :- lista siteuri.txt.* www.site1.com* www.site2.com* www.site3.com- lista de pach-uri.txt* /blog/readme.txt* /news/readme.phpasta e doar un exemplu .. lista poate sa contina si 100 de pach-uri.- Keywords* wordpressEl trebuie sa controleze fiecare site daca contine unu sau mai multe pachuri pe server, in acelasi timp sa verifice si daca keyword-ul respectiv este prezent in pagina, url e bun numai daca keywordul este prezent.http://www.site1.com/blog/readme.txt:wordpressps1 : Daca e possibil sa rulezze mai multe thread-uri.ps2 : Daca e possibil sa stetez pentru fiecare pach un keyword divers ... cum ar fi :pach1 : /blog/readme.txt::wordpress - la pach-ul asta sa verifice daca pagina contine keywordul wordpress.pach2 : /news/readme.php::joomla - si aici daca contine keyword-ul - joomla.cam atat, nu sitiu daca te ajuta la ceva .. dar am un astfel de program care ruleaza pe linux .. eu al vreau in windows...Daca va ajuta la ceva, am un program asemanator facut in linux, inclusiv codul sursa, eu am nevoie de el sa ruleze pe windows.Astept propunerile voastre pe privat. Va rog sa-mi precizati (pretul, cat timp necesita realizarea programului, limbajul de programare in care realizati programul, si un id de chat (yahoo messenger, msn, skype - pentru o comunicare mai rapida)).Pentru plata nu va faceti probleme, sunt disponibil de la liberty reserve, paypal si pana la face to face.Mai mult de 100 de linii nu-ti scriu, dar incep de la 100 euro si te taxez cu inca 10 pentru fiecare greseala de mai sus. De acord ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user567 Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 @Pugna, in loc sa-ti bati capul si sa-mi corectezi greselile din post, mai bine imi ziceai in ce limbaj de programare poti sa-mi faci programul.@Pugna, Daca imi faci si o interfata grafica (simpla) in astia 100 euro, si nu ma pui sal execut in dos , potzi sa ma cautzi in PM. Oricum mai presus de toate e stabilitatea programului, nu am chef sa se blocheze din 10 in 10 min.As mai avea de adaugat : programul trebuie contina si covinte cheie care nu trebuie sa fie prezente pe pagina, datorita faptului ca wordpress este setat din .htaccess cu redirect 404, o sami gaseasca foarte multe linkuri inutile.Asta e valabila si pentru cei care miau scris in privat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
connected Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 mm...nustiu daca te-am inteles corect, dar pot sa iti propun Appnimi Web Directory Busterdaca e ceea ce cautai, sa dai de stiire pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanish Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 salut pot sa iti realizez programul, python sau perl cu interfata grafica php-css-html dar pentru a da rezultate optime iti trebuie un server bun de linux, ca sa nu se blocheze, parsing-ul pt. htaccess nu e problema, interfata va rula bine sub orice windows, dar fisierele trebuie gazduite pe linux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user567 Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 mm...nustiu daca te-am inteles corect, dar pot sa iti propun Appnimi Web Directory Busterdaca e ceea ce cautai, sa dai de stiire pe forum.Nui bun deoarece are ca target un singur url, eu am nevoie de un scanner asemanator dar care sa scanneze o lista intreaga de linkuri. Merci oricum de ajutor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user567 Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 salut pot sa iti realizez programul, python sau perl cu interfata grafica php-css-html dar pentru a da rezultate optime iti trebuie un server bun de linux, ca sa nu se blocheze, parsing-ul pt. htaccess nu e problema, interfata va rula bine sub orice windows, dar fisierele trebuie gazduite pe linuxCrezi ca python e destul de stabil sa scanneze 10000 de url x 60 de pach-uri ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pugna Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 De ce il vrei neaparat cu GUI ? Poti sa-l portezi si pe Windows rulandu-l in Cygwin. Daca doresti, pot sa ti-l scriu in Java cu interfata grafica exact asa cum vrei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...