YoyoCel Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Cum spune si titlul as dori sa aflu in ce mi-ati recomanda sa dezvolt un site / pentru o comunitate mai restransa , nu de gaming/ (mentionez ca am cunostinte minime de dezvoltare a paginilor web - as putea sa folosesc insa un program ca dreamweaver sau altul ce mi-ar fi recomandat).De asemenea m-ar interesa sa aflu cum/daca as putea sa integrez comentariile cu contul de facebook, astfel incat sa nu mai implementez o inregistrare separata pe site, si daca este viabila aceasta optiune. Quote
Vlachs Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 Cum spune si titlul as dori sa aflu in ce mi-ati recomanda sa dezvolt un site / pentru o comunitate mai restransa , nu de gaming/ (mentionez ca am cunostinte minime de dezvoltare a paginilor web - as putea sa folosesc insa un program ca dreamweaver sau altul ce mi-ar fi recomandat).De asemenea m-ar interesa sa aflu cum/daca as putea sa integrez comentariile cu contul de facebook, astfel incat sa nu mai implementez o inregistrare separata pe site, si daca este viabila aceasta optiune.Ce intrebare idioata, va place sa puneti intrebari tampite la maxim, daca ar fi dupa mine v-as da ban din prima, pune dracului si invata html/css si dupa inveti asp/php si gata! Quote
ripoff Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 (edited) Pune un cms si gata treaba ce te mai chinui tu sa scri linii de cod acuma.De asemenea m-ar interesa sa aflu cum/daca as putea sa integrez comentariile cu contul de facebook, astfel incat sa nu mai implementez o inregistrare separata pe site, si daca este viabila aceasta optiune.Se pare ca poti http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/comments/ Edited January 31, 2012 by ripoff Quote
UnixDevel Posted January 31, 2012 Report Posted January 31, 2012 daca ai nevooie te pot ajuta dami pm , logik contra cost Quote