mariuss615 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Salut, am un site ce nu are nici o saptamana si va rog sa-mi spuneti ce parere aveti. Adresa lui este Level 99 si inca incerc sa-i fac un seo cat mai bun. Quote
xZu Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 La prima vedere mi se pare foarte reusit din toate punctele de vedere, mai putin seo.Felicitari si vezi ce faci cu el de acum in colo.. asta e cel mai important. Quote
gaddafi Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Avand in vedere ca esti la inceput nu prea ai avut de ales decat sa copiezi cateva articole de pe gamecast. Pe viitor ai putea sa traduci ceva din engleza (din mai multe surse bineinteles astfel incat sa faci un articol mai cuprinzator) sa ai content cat mai unic posibil. "Contact" , butoanele de feed si twitter punele altundeva si dispare prima bara care mi se pare ca ii in plus.Succes pe mai departe Quote
mariuss615 Posted February 2, 2012 Author Report Posted February 2, 2012 Stiu ca nu ajuta cu nimic daca "imprumut" articole, dar m-am gandit sa o fac pentru a avea ceva articole de inceput. Ceva sfaturi legate de seo pentru wordprees ? Am tot citit, parerile sunt impartite si nu stiu ce sa mai cred. Quote
CristianRoflmao Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Arata fain site-ul Felicitari ! sa ai noroc de el Quote