dennu Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Buna baietii sunt denisa din bucuresti sunt la liceu si de mica am inceput sa folosesc keyloggere sa fac pinguri la servere de cs si multe din acestea ...Am ajuns la liceu sunt in clasa a 10 si inca de acum 3 ani am inceput sa pic siteuri cu metotde bine cunostuce de voi ping .. etc -f se pare ca acum nu mai merge bine metoda .. si am auzit de ceva pe nume msql injections [daca am scris bine] Ce vreau sa fac cu el pe mine ma intereseaza doar sa pic sa sterg siteul scolii mele vreau sa sterg tot si sa pun un banal index va rog eu sa ma ajutati pentru ca am pus pariu cu profu de info Care ma poate ajuta cu programul acela si 2 vorbe cum merge folosit o sa ii fiu recunoscatoare :> !
DarkyAngel Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Ai gre?it categoria, trebuia postat la Ajutor, ?i nici n-ai destule mesaje.. ( 10 )
-E-xPeRiEnCe Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Am ajuns la liceu sunt in clasa a 10 si inca de acum 3 ani am inceput sa pic siteuri cu metotde bine cunostuce de voi ping .. etc -f se pare ca acum nu mai merge bine metoda .. mutati topicul la penale )Ce vreau sa fac cu el pe mine ma intereseaza doar sa pic sa sterg siteul scolii mele vreau sa sterg tot si sa pun un banal index va rog eu sa ma ajutati pentru ca am pus pariu cu profu de info deja ai inceput cu stangu ,laudele astea ...
totti93 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 (edited) Ai pariat cu profesorul tau pe faptul ca vei gasi fraieri care sa-ti sparga acel site probabil facut in HTML si hostat pe o masinarie de pe vremea lui Flinstones? (Pune virgulele tu, daca iti sare in ochi)Se numeste SQL Injection. Nu e un program, e o metoda.totti93's blog | Just another WordPress siteAi acolo un tutorial. Inca nu e gata blogul, l-am mutat pe un alt host (reinstaland), ca mi-am fumat banii pusi pentru hosting (Just kidding, 3x.ro sucks )... Edited February 2, 2012 by totti93
StrXt Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 (edited) Ai pariat cu profesorul tau pe faptul ca vei gasi fraieri care sa-ti sparga acel site probabil facut in HTML si hostat pe o masinarie de pe vremea lui Flinstones?Presimt ca profu' lui de info o sa castige un pariu // edit: atunci ei, nu luiNu ne-a zis pe ce a pus pariu, cine stie... Edited February 2, 2012 by StrXt
root_prime Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 daca esti proasta de ce ai mai facut pariu? nu suntem armata ta personala, fuck off
pyth0n3 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Presimt ca profu' lui de info o sa castige un pariu Adica cand tu ai spus "profu' lui" vroiai sa spui ca dennu adica denisa isi rade barba?
MrRip Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Intrati in plm pe chat si ciocu` mic priviti la circ acolo IN DIRECT !
1337 Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Ai incurcat bucataria cu PC-ul , sorry to say that
blech Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 ne-au invadat penalozaurii, asta a aparut imediat dupa cel de acu 5 min care a asasinat limba romanadoamne da-mi puterea sa le sterg contu astora de pe forum si sa le tai netu.