ShadowWhite Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Ma uitam pe youtube la un documentar si am gasit acest video Uitati-va pana la final... sincer sa spun imi pare rau ca nimeni nu acorda atentie unor persoane ca acesta. 1 Quote
wildchild Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Da, emotionant intr-adevar. Dar totusi ce legatura are cu RST? Adica e postat la offtopic, dar sa arati sentimentalism pe forum de genul e putin exagerat, parerea mea. Quote
ShadowWhite Posted February 5, 2012 Author Report Posted February 5, 2012 @ wildchild Stiu ca RST nu accepta "emotionatismele" dar... trebuie sa vada lumea in ce "lume" traim Rog un moderator sa nu stearga / mute topic-ul. Quote
Vlachs Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 @ wildchild Stiu ca RST nu accepta "emotionatismele" dar... trebuie sa vada lumea in ce "lume" traim Rog un moderator sa nu stearga / mute topic-ul. Traim in lumea idiotilor, unde cei ca tine reprezinta majoritatea Quote
Petzy Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Nu vreau sa ma bag ca musca'n oala dar ce e rau in putina emotie si aici pe forumul asta?Sau IT-ul presupune duritate absoluta? Ca codul binar nu? 1010101010100101010101...mda.Mi se pare misto clipul, +1 ! Quote
StrXt Posted February 5, 2012 Report Posted February 5, 2012 Nu are legatura cu RST, dar chiar daca unii dintre noi sunt dependenti de internet,nu suntem roboti...PS: stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal ? ms. Quote