Darwin Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Salutare tuturor in primul rand.Ma numesc Daniel si as vrea ca pe acest forum sa fiu ajutat cu ce e nevoie, dupa ce voi invata voi ajuta si eu Quote
totti93 Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Bun venit! `Darwin` de la ce vine?Charles DarwinsauSistemul de operare? Quote
Guest Kovalski Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 sa te ajutam cu ce e nevoie ?pai de ce ai nevoie?eu am nevoie sa ma ajute cineva cu creditele... ratele la banci leasing alea alea...dar nu cred ca o sa ma ajute cineva cu ce am eu nevoie... Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 M-am referit sa ma ajutati cu ce e nevoie cand o sa cer ajutor. Quote
Silviu Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 O sa te ajute cineva daca meriti si daca acea persoana vrea si nu are ceva mai bun de facut Bun venit! Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 (edited) Multumesc silviano,daca cineva vrea sa ajute ajuta,nu o sa posteze doar de dragul de a face posturi nu?Cum adica daca meriti?Ca nu inteleg Edited February 7, 2012 by Darwin Quote
-E-xPeRiEnCe Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 adica daca ai ajutat si tu la randul tau acel ajutor se va intoarce in favoarea ta bun venit Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 Multumesc!Daca o sa fie nevoie de ajutor si o sa stiu cum sa ajut o sa o fac. Quote
Lethe Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 Salut.@silvian0 vrea sa zica , ca ajutorul este voluntar.Multi oameni confunda ajutorul cu mura-n gura. Cel mult poti sa capeti o indicatie, sau link spre manual (dupa caz )Singurul ajutor este self-help.P.S: Din cate vad eu ai cam inceput cu stangul si nu iti dau mai mult de 14 ani.L.E: Acuma am vazut postul de la cati ani ai, se pare ca nu m-a inselat intuitia. Quote
Darwin Posted February 7, 2012 Author Report Posted February 7, 2012 (edited) Mi-am pus kubuntu si ubuntu cu wubi pe rand si nu merge nici unul Edited February 7, 2012 by Darwin Quote