Jump to content
ICEBREAKER101010

Samsung Galaxy Note

Recommended Posts

ai auzit bine... dar daca nu o faci nu prea poti sa profiti 100% de android !! daca esti atent si faci totul cum trebui si daca te pricepi cat de cat la calculatoare nu o sa ai probleme !! Eu am sgs de 1 an ... l-am rootat de fiecare data cand am reinstalat androidul ... l-am brickuit de cateva ori dar l-am reparat singur.. + ca daca il futi atat de tare incat nu se mai deschide dloc nu o sa mai conteze daca e rootat...ca ai din service o sa il reseteze direct si dispare root-ul !

Link to comment
Share on other sites

Am auzit ca daca il rootezi ,iti pierzi garantia.:(

Il rootezi ii faci ce vrei ca nu pierzi garantia. Daca in cele din urma vei ajunge sa ai probleme cu el ip pui pe aragaz si fara sa adi drumul la gaze ii dai cu quartul in cap pana lesina sau mai bine vorbesti cu un amic ce are un shocker ii dai pe la mufe de il ia dracu de cap.

Nu vor sti nici la garantie de ce a murit telefonul ala iar asta inseamna dauna totala iar pentru asta vor fi obligati sa iti dea unul nou. Nu uita mai intai sa scoti bateria din el pentru ca asa ii vei bulversa si mai tare pentru ca se exclude o suprasarcina pe retea si nu poti fi acuzat direct. Plus ca nu vrei sa se umfle bateria si sa isi dea seama de vreo sarcina mai mare bagata in el samd.

Fa-i ce vrei prajeste-l cu 2 luni inainte de finalizarea garantiei si ori iei unu nou ori daca numai au modelul iti dau banii inapoi.

PS: Da-i dracu de imputiti vor 1800 ron pentru un telefon sau 2200 ron pentru un Note, asta este furt pe fata. Un telefon samsung are un pret de productie de maxim 10$ cum ajunge la pretul de 500 euro este un mister si o scuza in acelasi timp pentru "tehnologia" pe care numai "ei" o detin, asa ca merita intepati macar de unii dintre noi.

Link to comment
Share on other sites

chiar daca se rooteaza, telefonul (smartphone-ul) poate sa fie adus la forma originala, adica branduit pe vdf, sau altceva, cat despre rootare....nu este nici o pb, io am SGS 1 si are cel putin 500 de ori, de cateva ori nu mai vroia sa porneasca deloc...si usor usor s-a rezolvat; cat despre instalare, poti instala si ubuntu, bactrack...si alte chestii, sau le poti instala doar sub forma de teme. o zi buna!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...