Jump to content
H4ck3rPr4fz0rrr.

Simple email bomber

Recommended Posts

Posted
Mie nu imi merge :)

Ai pus gmail-ul tau inpreuna cu parola de la gmail ?

Ai adaugat o victima de e-mail cu terminatia @yahoo.com?

Ai incercat la speed sa pui 1/2/3/4/5 ?

Ai apasat inainte de start, set speed?

Ai adaugat un subiect/mesaj?

Sfat: LA ORICE PROGRAM CAND NU VA MERGE SPUNE'TI ASA "nu am facut ceva bine si nu merge" nu ca nu merge programul.

Si stiu ca mai sunt sute/mii de programe asemanatoare dar eu v-am postat sa aveti + ca trimite foarte repede mailurile.

Posted
Rog un admin sa-i dea warn pentru ca nu are habar ce vorbeste.

stai relax ca stiu ce spun :) daca nu le merge celorlati programul inseamna ca e scam un simplu script in vb care trimite loginu si passu pe un anumit cont de gmail,yahoo etc.

oricum nu e mare branza programu . >

Posted (edited)

acuma il decompilez :))

EDIT: Bai panicatilor programu ala nu are nimic suspect l-am decompilat si m-am uitat la cod. Si programul merge perfect. Instalati .Net Framework 4 daca nu va merge si inchideti in pula mea gura daca nu stiti despre ce este vorba.

ete si codu sursa

http://pastebin.com/FZJThr2a descifrati voi hacerilor

Edited by raynor009
Posted
Eu ma pricep la visaul basic, e probabil cel mai simplu limbaj de programare posibil, vreti sa fac eu unul cu design frumusel si fara sa ceara email si parola?

a fost deja facut de catre andreinick05....nu iti trebuia decat e-mail-ul victimei.....restul, facea programul..