actunderdc Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Baza de date a Poli?iei Bucure?ti se poate copia de pe internet :: Arhiva 2009 :: Amos News - Agentie de presaFisierul se poate descarca de aici:FileBoxP.S: Aveti grija am observat ca modifica homepage-ul in Free Soft - Freeware applications sau ceva de genul. L-am rulat numai in Virtual Box cand am avut nevoie. CNP-urile au fost mereu bune, la adrese mai da gres. Baza de date este destul de veche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtremeGamer Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Mersi , pacat ca ii numa de Bucuresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 este cam veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheater Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 E veche rau, din 2000, si are pe toata lumea din Buc, inclusic nou-nascutii, cu adresele de atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackJokerKode Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Multi s-au mutat de atunci,sau murit,etc.Interesant ar fi daca ar face cineva rost de cea de acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 ce draq! zip are 0kb. ce pana mea e asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mengele Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 ce draq! zip are 0kb. ce pana mea e asta?Are 59Mb!! cred ca tu ai luat baza de date de la Cernobal de unde au fugit toti Oricum seamana cu aia...ca are o gramada de mortaciuni in ea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filozoful Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Nu prea folositoare, da'.. de unde are politia in baza de date un nou nascut de cateva zile, saptamani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Are 59Mb!! cred ca tu ai luat baza de date de la Cernobal de unde au fugit toti Oricum seamana cu aia...ca are o gramada de mortaciuni in ea...doua capre Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybercop Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 si daca e destul de veche bd la ce ai mai pus-o? poate editezi postul si pui altceva mai aproape de zilele noastre in locul la ruginitura asta! incepeti prin a contribui real la tezaurul acestei comunitati cu ceva mai util si de valoare! ps: pot sa imi scanez surprizele de guma Turbo de pe vremuri si sa pun link la arhiva aici??? poate intereseaza pe cineva cum aratau masinile prin anii '80-'90 si cam cat prindeau la ora! ps1: sper sa nu imi porti pica si sa tii la gluma, dar judeca si tu singur, ce naiba! te faci de kakao cu krema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAVELORDXL Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 si daca e destul de veche bd la ce ai mai pus-o? poate editezi postul si pui altceva mai aproape de zilele noastre in locul la ruginitura asta! incepeti prin a contribui real la tezaurul acestei comunitati cu ceva mai util si de valoare! ps: pot sa imi scanez surprizele de guma Turbo de pe vremuri si sa pun link la arhiva aici??? poate intereseaza pe cineva cum aratau masinile prin anii '80-'90 si cam cat prindeau la ora! ps1: sper sa nu imi porti pica si sa tii la gluma, dar judeca si tu singur, ce naiba! te faci de kakao cu krema!daca nu te intereseaza nu intri in topic si gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dansud2007 Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 E foarte veche ....si de multe ori nu mergea deschis programu' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 N-ai ce face cu ea ca e veche... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyshor Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Multumesc e destul de folositoare daca ai la ce ..eu unu am la ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin62 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 nu are toate numele sunt doar cateva, de ex eu nu sunt fratimiu la 2 ani diferenta este maicamea iar nu este Link to comment Share on other sites More sharing options...
donkfather Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 si daca e destul de veche bd la ce ai mai pus-o? poate editezi postul si pui altceva mai aproape de zilele noastre in locul la ruginitura asta! incepeti prin a contribui real la tezaurul acestei comunitati cu ceva mai util si de valoare! ps: pot sa imi scanez surprizele de guma Turbo de pe vremuri si sa pun link la arhiva aici??? poate intereseaza pe cineva cum aratau masinile prin anii '80-'90 si cam cat prindeau la ora! ps1: sper sa nu imi porti pica si sa tii la gluma, dar judeca si tu singur, ce naiba! te faci de kakao cu krema!Nu te intereseaza... IESI IN P**** MEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunterb0y Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Mare brânz? . Am avut baza de date din 5 subdomenii de la ei . Link to comment Share on other sites More sharing options...