ShadowWhite Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 (edited) In jurul orei 11:34 sa constatat o amenintare in mesaj privat, din care nu am mai putut sa [ dupa cum spune persoana ] sparg id-uri de messenger. Rumaniko --> "Deci te dai mare spargandumi conturile la yahoo si dupa ceri banii sa imi dai parola , sa stii unchiu si tata sunt politai desteptule , sunt pe urmele tale ca leam zis pana la urma problema , sall o sa iei amenda sau mai raw la Mititica cu tine baiatule , Incantat de cunostinta , decii sa sti ala e santaj . sa vad cum scapi de politie daca esti asa bun , "Hai tragem o concluzie:1.Sunt pe RST din Ianuarie 2012. 2.Nu am avut cu nimeni nici un scandal ( doar cu shaggi )3.Acest utilizator imi da MP, ma "amentita" ca taicaso i politatii si plm.4.Tot ce am spart pana acum au fost site-uri prin SQLi5.Daca stie cineva cine e cialadau' asta sa ma anunte.Edit*: Imi aduc aminte, am vorbit cu baietasu' pe mess a venit si sa plans ca i sa spart id-u spunea ca ma "plateste" ca sa ii sparg id-ul furat.Deci inca sunt script-kiddie deabea stiu sa fac SQLi si el da vina pe mine ca i-am spart id-urile? fara nici o dovada de IP-uri logs sau orice altceva? Deci, cine stie cine-i persoana asta sa imi dea un mesaj privat. Edited February 14, 2012 by ShadowWhite
Nytro Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 Poate e pentru ca baui, dar ma pis pe amandoi. Muie.
ShadowWhite Posted February 14, 2012 Author Report Posted February 14, 2012 @ NytroIarasi tu ma? intri direct in subiect si injuri? o.O
LLegoLLaS Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 n-ai sopart tu nimic.Nici siteuri nici nimic.stai cilu
ShadowWhite Posted February 14, 2012 Author Report Posted February 14, 2012 Nu ma tem ma stai linistit sparg pe pl mea nu pe a altora da faza e ca nu-l inteleg pe tipu asta. Imi da PM si ma ameninta?
thedark Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 Si tu stai sa iei toti copii retarzi in seama ?Dai draq mai taie din ele
zippy Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 nu esti dus la biserica deloc pretenas
skipper Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 Si uite asa vedem cum iese adevarul la iveala:1.Tot ce am spart pana acum au fost site-uri prin SQLi2.Deci inca sunt script-kiddie deabea stiu sa fac SQLi si el da vina pe mine ca i-am spart id-urile?De ce iti faci probleme?
Vlachs Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 In jurul orei 11:34 sa constatat o amenintare in mesaj privat, din care nu am mai putut sa [ dupa cum spune persoana ] sparg id-uri de messenger. Rumaniko --> "Deci te dai mare spargandumi conturile la yahoo si dupa ceri banii sa imi dai parola , sa stii unchiu si tata sunt politai desteptule , sunt pe urmele tale ca leam zis pana la urma problema , sall o sa iei amenda sau mai raw la Mititica cu tine baiatule , Incantat de cunostinta , decii sa sti ala e santaj . sa vad cum scapi de politie daca esti asa bun , "Hai tragem o concluzie:1.Sunt pe RST din Ianuarie 2012. 2.Nu am avut cu nimeni nici un scandal ( doar cu shaggi )3.Acest utilizator imi da MP, ma "amentita" ca taicaso i politatii si plm.4.Tot ce am spart pana acum au fost site-uri prin SQLi5.Daca stie cineva cine e cialadau' asta sa ma anunte.Edit*: Imi aduc aminte, am vorbit cu baietasu' pe mess a venit si sa plans ca i sa spart id-u spunea ca ma "plateste" ca sa ii sparg id-ul furat.Deci inca sunt script-kiddie deabea stiu sa fac SQLi si el da vina pe mine ca i-am spart id-urile? fara nici o dovada de IP-uri logs sau orice altceva? Deci, cine stie cine-i persoana asta sa imi dea un mesaj privat.Esti prea prost copile.(Punct)
TheWiner Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 Nu trebuia sa faci post cu cacaturile tale. Te dai de gol si tu singur, esti prost.
MirifiCu Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 Era o vorba, nu-ti este adresata neaparat tie, suna cam asa: dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi...
THRUSTMASTER Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 In jurul orei 11:34 sa constatat o amenintare in mesaj privat, din care nu am mai putut sa [ dupa cum spune persoana ] sparg id-uri de messenger. Rumaniko --> "Deci te dai mare spargandumi conturile la yahoo si dupa ceri banii sa imi dai parola , sa stii unchiu si tata sunt politai desteptule , sunt pe urmele tale ca leam zis pana la urma problema , sall o sa iei amenda sau mai raw la Mititica cu tine baiatule , Incantat de cunostinta , decii sa sti ala e santaj . sa vad cum scapi de politie daca esti asa bun , "Hai tragem o concluzie:1.Sunt pe RST din Ianuarie 2012. 2.Nu am avut cu nimeni nici un scandal ( doar cu shaggi )3.Acest utilizator imi da MP, ma "amentita" ca taicaso i politatii si plm.4.Tot ce am spart pana acum au fost site-uri prin SQLi5.Daca stie cineva cine e cialadau' asta sa ma anunte.Edit*: Imi aduc aminte, am vorbit cu baietasu' pe mess a venit si sa plans ca i sa spart id-u spunea ca ma "plateste" ca sa ii sparg id-ul furat.Deci inca sunt script-kiddie deabea stiu sa fac SQLi si el da vina pe mine ca i-am spart id-urile? fara nici o dovada de IP-uri logs sau orice altceva? Deci, cine stie cine-i persoana asta sa imi dea un mesaj privat.4 Prosti.
aelius Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Ba ce pana mea de sqli si sloboaze faceti voi frate, ca va bate limba romana grav de tot. .
darkston3e Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 GTFO Rst shadow, your place is not here... find us somewhere else