wildchild Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Va merge sacadat youtube-ul?Ieri am instalat ceva update la firefox (10.0.2) si de azi mi se tot sacadeaza.N-am nimic in memorie ce sa consume resurse extra, flash playerul e tot la ultima versiune.De cand au modificat youtube-ul si imi apare chestia cu Press esc to exit fullscreen in partea de sus in loc de mijloc, merge ca prastia.De asemenea, la videoclipurile romanesti sau mai vechi merge totul bine, chiar si la 720p. Quote
XtremeGamer Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Si mie imi merge cam sacadat de la o vreme , nsh ce are . Quote
Mircea88 Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Youtube a inceput usor usor sa sa debaraseze de flash, e html5 ala cu (press escape sus) si sacadarea, nu are nici o treaba cu flash player. De ce ti s-a intamplat dupa update? Pt ca ti-a sters/reinoit cookie (al youtube). Posibile probleme html5 : placa video incorporata,procesor slab, conexiune slaba etc. E inca in beta html5 deci sucks. Dezactiveaza de aici http://www.youtube.com/html5 Quote
Danyel08 Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 nu stiu, mie imi merge bine...ii updatat firefox-ul recent..la inceput(chiar cand si-a facut update) se vedea putin sacadat, dar a doua zi si-a dat drumul... Quote
verde_888 Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Am dezinstalat ultima versiune de firefox si am pus o varianta mai veche. Facea figuri si la tor. Quote
wildchild Posted February 21, 2012 Author Report Posted February 21, 2012 nu mi-era ctivat trialul de html 5.intr-adevar, plugin containerul de la flash mananca mult si crashuieste des, dau vina pe flash player de la versiunea 9 in sus.aveau si apple dreptate in privita tehnologiei adobe la capitolul flash. Quote
Danyel08 Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 poate ca nu firefox era de vina...de exemplu, eu ce downloadez, se salveaza in Downloads...Peste un timp, uitand sa mai sterg, cand downloadam torente/muzica/etc 15 secunde aveam firefox-ul blocat...isi revenea, dar cu greu... zic asta ca poate nu firefox-ul este de vina... Quote
-Brutus- Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 nu mi-era ctivat trialul de html 5.intr-adevar, plugin containerul de la flash mananca mult si crashuieste des, dau vina pe flash player de la versiunea 9 in sus.aveau si apple dreptate in privita tehnologiei adobe la capitolul flash.Eu patesc acelasi lucru in chrome, este de la flash player! Pe site-urile care ruleaza flash primesc crash-uri. Quote
wildchild Posted February 21, 2012 Author Report Posted February 21, 2012 cred ca o sa sterg toate cookiurile, sa vad daca se improspateaza Quote
totti93 Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Pe Windows imi face fite: Nu vrea sa-mi iasa din fullscreen. Quote
Paul4games Posted February 21, 2012 Report Posted February 21, 2012 Eu cu firefox nu am probleme dar cu chromeul am din cauza flashului, cand deschid mai multe taburi care utilizeaza flash merge ca dracu de greu+papa o gramada de memorie+cateodata da crash..... Quote